Foto: Unica.ro

Carmina Vârciu dezvăluie relația cu Anda Călin și ce a moștenit de la părinți

Carmina Vârciu a discutat deschis într-un interviu despre relația sa cu mama sa, precum și despre opiniile sale privind Anda Călin, partenera de viață a tatălui său Liviu Vârciu, cu care acesta este împreună de mai bine de șapte ani.

Ea a explicat și semnificația tatuajului pe care și l-a făcut împreună cu tatăl ei, prezentatorul TV, și a vorbit despre trăsăturile moștenite de la părinții săi, conform revistei Viva!

Într-un moment emoționant, Carmina a împărtășit că fiecare tatuaj pe care îl are poartă o semnificație personală profundă. Deși apreciază arta tatuajelor abstracte, nu și-ar tatua niciodată ceva lipsit de importanță.

Tatuajul pe care îl are împreună cu tatăl ei are un mesaj special: „Cât timp voi trăi… tu vei fi mereu fetița mea.” Pentru Carmina, acest desen simbolizează legătura neîntreruptă cu părinții ei, indiferent de circumstanțe.

După ce părinții ei s-au despărțit, Liviu Vârciu și-a refăcut viața alături de Anda Călin. Carmina a subliniat că nu poate să o vadă pe Anda ca pe o „mamă vitregă”. Ea a declarat: „Am mai zis și o să mai zic că pentru mine nu există părinți vitregi. Cel puțin în cazul meu, nu pot agrea termenii aceștia, nu știu de ce, pur și simplu, nu îi simt.”

Ea a explicat că, în cazul în care un copil este crescut de la o vârstă fragedă de un părinte vitreg, poate apărea o legătură specială, dar pentru ea Anda rămâne doar partenera tatălui său.

Carmina a discutat și despre impactul despărțirii părinților ei și cum a gestionat acea perioadă dificilă. Ea a recunoscut că a fost afectată și că i-a judecat la un moment dat: „Recunosc că i-am judecat. Dacă lucrurile ar fi stat altfel și ar fi rămas împreună de dragul meu…”

În ceea ce privește moștenirile de la părinți, Carmina a descris-o pe mama ei ca fiind „unică”, subliniind că a fost prea bună cu oameni care nu au meritat. Carmina consideră că a moștenit această bunătate, dar în măsură mai mică, fiind mult mai selectivă în privința oamenilor cărora le oferă timpul și iubirea sa.

Fizic, ea a menționat că părul său seamănă cu al mamei sale, în timp ce trăsăturile faciale sunt aproape identice cu ale tatălui său.