Sursă foto: observatornews.ro

Autospecială de pompieri răsturnată în Vaslui. Doi pompieri în stare gravă la spital

Un incident grav a avut loc în apropierea satului Gara Roșiești din județul Vaslui, unde o autospecială de pompieri s-a răsturnat în timpul unei intervenții. În urma accidentului, doi pompieri au fost transportați de urgență la spital cu leziuni severe.

Vehiculul de intervenție al ISU, cu semnalele acustice activate, se îndrepta către locul unui incendiu domestic când s-a produs accidentul, informează Observatornews.ro.

Conform relatărilor, un camion de mare tonaj nu a respectat prioritatea autospecialei. Pentru a evita o coliziune directă, conducătorul autospecialei a efectuat o manevră bruscă, ce a dus la răsturnarea vehiculului pe marginea carosabilului.

Victimele, doi pompieri în vârstă de 23 de ani, au suferit traumatisme grave și au necesitat îngrijiri medicale de urgență. Șoferul autospecialei, un angajat ISU Vaslui în vârstă de 49 de ani, a fost supus testării alcoolscopice, rezultatul fiind negativ.

În prezent, autoritățile polițienești desfășoară o investigație pentru identificarea și localizarea șoferului camionului implicat, care a părăsit locul accidentului imediat după incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *