Babasha

Babasha revine pe scena Coldplay în a doua seară, iar Chris Martin transmite un mesaj puternic de susținere

Joi seară, în cea de-a doua zi a concertului Coldplay de pe Arena Națională, solistul Chris Martin a abordat subiectul momentului controversat din seara precedentă, când artistul român Babasha a fost invitat pe scenă și ulterior huiduit de public în timp ce interpreta o manea. În ciuda incidentului nefericit, Babasha a revenit pe scenă și în cea de-a doua seară, iar Chris Martin a ținut să transmită un mesaj puternic de susținere și apreciere pentru publicul din România.

Liderul trupei Coldplay și-a deschis inima în fața fanilor, mărturisind că s-a simțit profund afectat de cele întâmplate în seara anterioară. „Și ieri am cântat aici, a fost primul nostru concert în România. Și s-au întâmplat niște lucruri interesante. M-am simțit șocat și trist și vinovat că am făcut ceva rău. Și m-am dus să încerc să dorm și am realizat că voi sunteți publicul nostru și noi vă iubim necondiționat, nu puteți face nimic care să ne facă nefericiți”, a declarat Chris Martin.

În ciuda controversei stârnite de reacția publicului față de prestația lui Babasha, Chris Martin a subliniat că trupa Coldplay nutrește o dragoste profundă și egală pentru toți oamenii, indiferent de naționalitate sau cultură. „Călătorim în toată lumea și poate că nu înțelegem prin ce ați trecut individual, sau cultura voastră, dar iubim toți oamenii în mod egal și asta înseamnă că și pe toți românii. Ieri a fost foarte frumos pentru noi. Puteți face orice, că tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici.„, a adăugat solistul.

Babasha, tânărul artist de 22 de ani, student la Universitatea Națională de Muzică din București, a revenit pe scena Coldplay și în cea de-a doua seară, demonstrând resilență și profesionalism în fața adversității. Piesa sa „Păi’ Na”, care a generat controverse în rândul publicului, se bucură deja de un succes remarcabil, cu peste 7 milioane de vizualizări pe platformele online și o bază solidă de fani pe canalul său de YouTube.