Foto: G4media.ro

Reacția lui Iohannis după calificarea României la EURO 2024

După ce echipa națională a României a obținut un egal, scor 1-1, cu Slovacia, asigurându-și astfel calificarea în optimile de finală ale EURO 2024, președintele Klaus Iohannis a transmis felicitări echipei naționale. Într-un mesaj postat pe Facebook, președintele și-a exprimat aprecierea pentru performanța tricolorilor, spunând: „Felicitări echipei naţionale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, aţi adus încă o dată bucurie românilor. Suntem alături de voi! Hai, România.”

Însă, imediat după publicarea acestui mesaj, reacțiile ironice și acide au început să apară în comentarii. Utilizatorii rețelelor sociale au profitat de ocazie pentru a-și exprima diverse nemulțumiri și critici la adresa președintelui.

Calificarea României la optimile de finală a Campionatului European de Fotbal din Germania a fost un moment de bucurie pentru suporteri, însă mesajul de felicitare al președintelui a generat o serie de comentarii ironice pe rețelele de socializare, în contextul atmosferei politice și sociale actuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *