Foto: republicaonline.ro

Șofer din București agresat violent de doi indivizi necunoscuți

Forțele de ordine din cadrul Secției 18 București au demarat o anchetă în vederea tragerii la răspundere a persoanelor responsabile, în urma apariției pe platformele de socializare a unor înregistrări video care surprind un incident violent în trafic, anunță Digi24.ro.

Imaginile prezintă doi indivizi care agresează fizic conducătorul unui autovehicul imobilizat într-o coloană de mașini.

În timpul altercației, unul dintre agresori profereaza amenințări grave, strigând „Te omor!” în timp ce deteriorează geamul lateral al vehiculului, însoțindu-și acțiunile de un limbaj obscen.

Reprezentanții Poliției Capitalei au emis un comunicat oficial în care declară: „Polițiștii Secției 18 s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul, în vederea luării măsurilor legale”.

Autoritățile au precizat că ancheta este în desfășurare sub coordonarea Secției 18 de Poliție, cu sprijinul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Aceasta vizează posibile încadrări juridice pentru infracțiunile de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.