Metro

Suicid la metrou sau accident? Tânăr de 22 ani decedat în stația Aurel Vlaicu

Un tânăr în vârstă de 22 de ani și-a pierdut viața după ce s-a aruncat în fața metroului, miercuri seară, în stația Aurel Vlaicu, conform informațiilor furnizate de Biroul de presă al Poliției Capitalei.

În ciuda eforturilor de resuscitare, tânărul care a sărit în fața metroului, miercuri, într-o stație din Sectorul 1 al Capitalei, a decedat, potrivit Biroului de presă al Poliției Capitalei, anunță digi24.ro.

Victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 22 de ani.

„Metrorex informează că astăzi, 5.06.2024, în jurul orei 18.45, în statia de metrou Aurel Vlaicu, fir 1 a avut loc o posibilă tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o ancheta de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a informat Metrorex miercuri seară.

Reprezentanții companiei au menționat că trenurile de metrou circulă în sistem pendulă între stațiile Pipera și Aviatorilor.

Brigada de Poliție pentru Transportul Public – Serviciul Poliție Metrou continuă investigațiile pentru a determina circumstanțele în care s-a petrecut incidentul.