Tragedie evitată la limită: Adolescent fără permis provoacă accident cu un pasager minor în mașina furată.

Un adolescent de 19 ani, din Craiova, lipsit de permis de conducere, a sustras un vehicul și a provocat un accident în care a fost implicat și un minor.

Ancheta a dezvăluit că tânărul a intrat în posesia unui autovehicul parcat pe strada Spania, profitând de faptul că proprietarul lăsase cheile în contact, informează știtipesurse.ro.

Parcursul său s-a încheiat brusc la o intersecție, unde, în timpul unei manevre de viraj, a pierdut controlul vehiculului. Autoturismul a lovit bordura separatoare, s-a răsturnat și a intrat în coliziune cu un stâlp de semafor.

În urma impactului, atât șoferul improvizat, cât și un copil de 12 ani, originar din Craiova, care se afla în mașină în calitate de pasager, au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportați la unitatea spitalicească. Tânărului de 19 ani i s-au prelevat probe biologice pentru determinarea prezenței alcoolului în sânge.

Anchetatorii au stabilit că individul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ca urmare a acestui incident, autoritățile au deschis un dosar penal, acuzațiile incluzând  infracțiunile de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis și vătămare corporală din culpă.

One thought on “Tragedie evitată la limită: Adolescent fără permis provoacă accident cu un pasager minor în mașina furată.

  1. 1-cat va dura urmărirea penală?
    2- ce pedeapsă va primi ?
    3-acest tip de oameni trebuie ca timp de 10 ani să nu aibă drept de prezentare la examenul auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *