Ultimul drum al familiei Lăzărescu. O familie întreagă, ștearsă de pe fața pământului pe DN2

Un eveniment rutier tragic s-a produs în dimineața zilei de 1 iulie pe DN 2, în apropierea localității Cumpărătura din județul Suceava, soldat cu pierderea a cinci vieți omenești. Coliziunea a implicat o autocisternă și un automobil care tracta o platformă cu un alt vehicul.

Impactul a rezultat în rănirea ușoară a șoferului autocisternei, care a fost transportat la spital, și decesul tuturor celor cinci ocupanți ai autoturismului.

Ulterior s-a stabilit că victimele fatale erau membri ai aceleiași familii din Volovăț: soții Costel și Ancuța Lăzărescu, împreună cu cei doi copii minori, precum și un bărbat din județul Buzău care îi asista în drumul de întoarcere din vacanță, informează Cotidianul.

Conform relatărilor, familia Lăzărescu s-a confruntat cu o defecțiune a propriului automobil în timpul călătoriei de revenire de pe litoral. Ei au solicitat ajutorul unui individ din Buzău pentru a-i transporta spre casă, vehiculul defect fiind încărcat pe o platformă.

Tragedia s-a produs când un pneu al unui TIR înmatriculat în Ucraina ar fi explodat, ducând la răsturnarea acestuia peste autoturismul care tracta platforma.

Despre eveniment, autoritățile au oferit următoarele detalii: „În jurul orei 6.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Suceava, Biroul rutier, au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2, în afara localității Cumpărătura, județul Suceava, s-a produs un accident de circulație în care au fost implicate un autoturism și un ansamplu rutier. Polițiștii rutieri s-au deplasat în regim de urgență la fața locului, stabilind faptul că un ansamblu auto, condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Buzău. În autoturism, se mai aflau, în calitate de pasageri, alte patru parsoane: doi minori, cu vârste de 8 și 10 ani, și doi adulți, de 37 și, respectiv, 39 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto de 36 de ani, precum și a celor patru pasageri. Conducătorul ansamblului rutier a suferit leziuni ușoare și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, i-au fost recoltate și probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *