Nicolae Ciucă

Președintele PNL anunță demararea proiectului pentru un nou spital generalist în București.

În cadrul evenimentului dedicat semnării acordului de finanțare pentru spitalul din Sectorul 6, Nicolae Ciucă, președintele PNL, a subliniat faptul că, pentru prima dată în ultimii 45 de ani, se pune în mișcare proiectul construcției unui nou spital generalist în București.

Acesta a precizat că, unitatea medicală nu va deservi exclusiv cetățenii Sectorului 6, ci va fi la dispoziția tuturor locuitorilor din zonele adiacente ale Capitalei, aducând un nou standard în domeniul sănătății, informează News.ro.

Astfel, Nicolae Ciucă, în cadrul evenimentului de semnare a finanțării în discuție, între Primăria Sectorului 6 şi Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, pentru noul spital din Sectorul 6, a declarat că: „Ciprian Ciucu vorbeşte de acest proiect de cel puţin doi ani şi jumătate, dacă nu trei. Printre primele obiective pe care le-am discutat legate de ceea ce vrea să facă, în ordinea priorităţilor, acest spital a fost permanent în discuţiile noastre, atât în bilateral cât şi la nivelul PNL. Pentru prima dată, după 45 de ani, în Bucureşti se demarează proiectul unui spital generalist nou. Este clar că din 1979 nu s-a mai construit niciun spital nou”.

”Odată ce va fi realizat, vom avea un standard de referinţă care va putea fi aplicat şi preluat de toţi cei care vor dezvolta astfel de proiecte”, a completat președintele PNL.
Ciucă a afirmat că: „toţi cei care se înscriu într-o astfel de cursă electorală, trebuie să fie primarii cetăţenilor, primarii oamenilor, pentru că pentru ei îndeplinesc toate aceste obiective”.
”Toate proiectele pe care Ciprian Ciucu l-a identificat în dialogul, în relaţia pe care a avut-o permanent cu cetăţenii şi toată această activitate scoate în evidenţă obiectivele pe care primarii Partidului Naţional Liberal le-au avut, în nume propriu, atunci când şi-au constituit echipa, şi au candidat şi s-au angajat în activitatea. administraţiei locale. La fel este şi la nivel naţional”, a concluzionat acesta.