Foto: Adevărul.ro

Angelina Jolie și copiii ei: o familie unită fără Brad Pitt

Angelina Jolie, în vârstă de 49 de ani, se bucură de susținerea necondiționată a celor șase copii ai săi: Maddox (22 de ani), Pax (20 de ani), Zahara (19 ani), Shiloh (18 ani) și gemenii Vivienne și Knox (15 ani). Aceasta și-a dedicat timpul și energia carierei și creșterii copiilor, mai ales după divorțul dificil de Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani.

Relația dintre Brad Pitt și copiii săi s-a deteriorat semnificativ, în prezent aceștia neavând nicio comunicare cu el. După separarea de Brad Pitt, Angelina Jolie nu a mai avut nicio relație romantică, concentrându-se exclusiv pe cariera sa și pe copiii ei, anunță Click!

În ultima vreme, Angelina a apărut frecvent pe covorul roșu alături de copiii ei. Recent, ea a fost însoțită de fiica sa Vivienne la Premiile Tony, unde amândouă au fost implicate în spectacolul Broadway „The Outsiders”. Angelina a ales o rochie lungă de catifea verde, iar Vivienne a purtat un costum elegant, cele două fiind admirate pentru stilul lor.

Relația tensionată dintre Brad Pitt și copiii săi a fost amplificată de incidente din trecut, inclusiv o presupusă altercație într-un avion privat în 2016, care a dus la divorțul oficializat abia în 2019. Brad Pitt a recunoscut că a avut probleme cu alcoolul, iar conflictul din avion a fost un punct de cotitură în relația sa cu copiii.

În acest context, Pax, unul dintre fiii lui Brad Pitt, l-a numit pe acesta „un nenorocit de talie mondială” într-o postare pe Instagram în 2020. Pax a descris cum el și frații săi trăiau într-un adevărat iad din cauza tatălui lor, tremurând de frică în prezența acestuia.

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt a luat decizia de a renunța la numele de familie al tatălui ei, fapt ce evidențiază și mai mult ruptura dintre copiii Angelinei Jolie și Brad Pitt.

Surse apropiate lui Brad Pitt au declarat că acesta este profund afectat de faptul că copiii săi nu mai vorbesc cu el și continuă să o învinuiască pe Angelina pentru această situație.