Imagine preluată de pe observatornews.ro.

Câinele considerat ca fiind cel mai urât din lume, a adus stăpânei sale, un premiu de 5.000 de dolari.

Un canin de rasă pechinez, originar din metropola California, Los Angeles, a obținut distincția supremă într-o competiție neobișnuită. Proprietara patrupedului a perseverat, participând la eveniment de cinci ori consecutive, relatează observatornews.ro.

Acesta a reușit,  în cele din urmă să obțină premiul cel mare  în valoare de 5.000 de dolari în ediția curentă, pentru „Cel mai urât câine din lume”.

Exemplarul canin, o femelă denumită sugestiv „Wild Thang”, a avut o prezență constantă la acest concurs atipic, clasându-se de trei ori pe poziția secundă în edițiile precedente.

Patrupedul suferă de o condiție medicală rară, manifestată încă din perioada timpurie a vieții sale, care a afectat dezvoltarea normală a dentiției, rezultând într-o poziționare permanentă a limbii în exteriorul cavității bucale.

Cu excepția acestei particularități anatomice, animalul prezintă o blană abundentă și sănătoasă, indicând o îngrijire atentă și dedicată din partea proprietarului.

Reprezentanții concursului au subliniat în mod repetat că obiectivul principal al competiției nu este de a ridiculiza animalele cu trăsături fizice mai puțin convenționale, ci de a celebra bucuria de a avea un companion animal, indiferent de aspectul său exterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *