Foto: Thassos.one

Cât Costă o Masă în Thassos: Experiența Turiștilor Români

Este surprinzător câți euro au cheltuit turiștii români pentru un prânz la o tavernă din Thassos! Aflându-se în vacanță în Grecia, aceștia au decis să ia masa la piscină. Iată cât a costat această masă!

Thassos, o insulă fermecătoare din Marea Egee, este una dintre destinațiile de top ale turiștilor români, fiind apreciată pentru peisajele sale idilice, plajele cu nisip fin și apele cristaline, precum și pentru ospitalitatea călduroasă a localnicilor.

Supranumită „Insula de Smarald” datorită vegetației sale luxuriante, Thassos oferă o combinație ideală de relaxare și aventură, cu multe trasee montane și situri arheologice de explorat.

Bucătăria locală, renumită pentru preparatele tradiționale grecești și fructele de mare proaspete, îmbogățește experiența turistică, făcând din Thassos o destinație de neuitat pentru turiștii români și internaționali.

În această vară, când mulți oameni sunt în vacanță, prețurile au crescut constant. Totuși, un grup de turiști români a fost plăcut surprins să descopere că prețurile din Thassos nu erau atât de mari pe cât se așteptau. Pentru o masă completă, inclusiv băuturi, au plătit 186 de euro, relatează Cancan.ro.

Această postare a declanșat multe discuții printre români. Unii consideră că prețurile pentru o masă de prânz sunt rezonabile, având în vedere destinația și calitatea serviciilor. Alții, însă, au găsit suma de 186 de euro prea mare pentru o masă, indiferent de locul în care se află.

„Deci asta e o „masa” pentru 8 persoane, sau două mese pentru 4. Decent”, „E destul. Dacă era în România se plângeau de prețurile astea, acolo nu mai sunt mari!”, „La condițiile din România, DA, prețurile sunt enorme. Vorbim de raport calitate preț….”

„Am băut o limonadă banală la mine în oraș și a costat 19 lei, așa că pot spune că prețurile în Thassos sunt destul de bune”, „Am băut o limonadă ieri în Mamaia Nord, avea 250 ml, am dat 26 lei”, au fost unele dintre mesajele internauților la postarea românilor din Thassos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *