Foto: G4media.ro

Familia Regală Britanică Lovită de o Nouă Tragedie: Prințesa Anne în Spital

Un nou eveniment tragic a lovit Familia Regală a Marii Britanii! Prințesa Anne, sora mai mică a Regelui Charles, a fost transportată de urgență la spital după ce a suferit o comoție cerebrală, relatează Cancan.ro.

Accidentul a avut loc pe proprietatea din Gloucestershire a Prințesei Anne, conform comunicatului de la Palatul Buckingham. Sora Regelui Charles, în vârstă de 73 de ani, a căzut de pe cal, rezultând în răni minore și o comoție cerebrală. A fost imediat transportată la spitalul Southmead din Bristol, unde medicii o monitorizează pentru o recuperare rapidă.

Regele Charles a transmis un mesaj emoționant surorii sale, exprimându-și sprijinul: „Regele a fost informat îndeaproape și se alătură întregii Familii Regale trimiţându-i prinţesei cele mai sincere urări de bine și dragoste pentru o recuperare rapidă”, se precizează în mesajul Palatului Buckingham.

Prințesa Anne trebuia să înceapă o vizită în Canada la sfârșitul acestei săptămâni, unde urma să participe la o ceremonie la un memorial al războiului. Cu toate acestea, din cauza incidentului, toate angajamentele publice ale prințesei au fost anulate conform recomandărilor medicilor.

Prințesa Anne, cunoscută pentru pasiunea sa pentru echitație, a preferat să ducă o viață mai retrasă față de lumina reflectoarelor. Implicată în peste 300 de organizații caritabile și militare, la doar 21 de ani, Anne a câștigat titlul individual la Campionatul European de Echitație de la Burghley și a fost votată personalitatea sportivă a anului 1971 de către BBC. A fost și prima membră regală care a participat la Jocurile Olimpice, concurând în 1976 la Montreal.

Prințesa Anne s-a căsătorit în 1973 cu locotenentul Mark Phillips, cu care are doi copii, Peter și Zara. După divorțul din 1992, s-a recăsătorit cu Timothy Laurence, un comandant din Marina Regală, care acum este viceamiral.

Anne a fost președinta organizației „Salvați Copiii” din Marea Britanie între 1970 și 2017 și a fost nominalizată pentru Premiul Nobel pentru Pace în 1990. Din 1974, face parte din forțele armate britanice, ocupând diverse funcții, inclusiv cea de comandant șef al Serviciului Naval al Femeilor și, din 2012, de amiral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *