Instructoare de fitness criticată dur pentru o ținută provocatoare la templul Marelui Budha: „să se acopere”

O tânără în vârstă de 28 de ani, care își câștigă existența ca model și instructoare de fitness, a devenit ținta unor critici vehemente în mediul online după ce a făcut publică o fotografie controversată realizată în Phuket, Thailanda.

Vera Zinger, protagonista imaginii, apare într-o ținută sumară constând din colanți și sutien, completată cu încălțăminte sport și o coafură simplă cu părul prins în coadă.

Locația aleasă pentru această fotografie neobișnuită a fost templul Marele Budha din Phuket, un sit de o importanță deosebită pentru comunitatea budistă. Această alegere a stârnit indignarea multor utilizatori de internet, care au considerat-o o lipsă flagrantă de respect.

Ghidurile turistice pentru această zonă recomandă în mod explicit vizitatorilor să poarte o vestimentație decentă, cu picioarele și umerii acoperiți, atunci când vizitează acest loc sacru.

În ciuda acestor recomandări, tânăra a ales să își expună silueta în toată splendoarea în fața statuii lui Budha, provocând o avalanșă de reacții negative.

Un internaut de origine thailandeză a comentat: „Nu voi spune nimic despre felul în care arată, căci arată minunat, dar eu sunt thailandez și mi se pare că e cam lipsită de respect să se îmbrace în acest fel când a venit să vadă statuia lui Budha”.

Un alt utilizator a explicat: „Există coduri vestimentare, umerii și genunchii trebuie să fie acoperiți când vizitați situri sau temple. De obicei, purtăm o eșarfă sau o fustă lungă, cum ar fi un sarong”.

Alți comentatori au subliniat inadecvarea ținutei pentru un loc de cult: „Înțeleg că e antrenoare de fitness, dar un templu nu este locul potrivit unde să mergi în ținuta în care faci sport și să mai pozezi și în acest fel”, „Nu ar fi trebuit să poarte această ținută sau măcar ar fi trebuit să se acopere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *