Jennifer Lopez Foto: Pro TV

Jennifer Lopez, o șefă de coșmar: Angajații nu au voie să o privească în ochi sau să-i vorbească.

Conform unor surse din industria muzicală, Jennifer Lopez este departe de a o șefă ideală, impunându-le angajaților săi o serie de reguli neobișnuite și manifestând un comportament capricios, anunță Cancan.ro. Persoanele care au lucrat pentru renumita cântăreață susțin că soția lui Ben Aeck se comportă ca o divă la locul de muncă.

În contextul anulării turneului muzical de către J.Lo pentru a aloca mai mult timp familiei, au început să circule zvonuri privind conduita sa nepotrivită față de angajați. Se zvonește că artista le-ar interzis membrilor personalului său să o privească direct în ochi, iar unora dintre ei le-ar restricționat chiar și dreptul de a-i adresa cuvântul. Numeroase persoane care au colaborat cu celebra interpretă au caracterizat-o drept „țoasă și o persoană cu adevărat neplăcută”.

„Am lucrat la un resort de schi din California. Înainte să se cazeze ea, am primit o avertizare că nu avem voie să o privim în ochi. Nu mi-a venit să cred așa ceva!”, a relatat un utilizator pe platforma X.

Anterior zvonurilor legate de atitudinea artistei față de subordonați, prezentatoarea TV Meghan McCain a etichetat-o pe Jennifer Lopez drept o „persoană profund neplăcută”.

„J. Lo are deja o reputație ca o persoană neplăcută. Nu este deloc drăguță”, a armat Meghan McCain într-un podcast.

Speculațiile privind o posibilă destrămare a căsniciei dintre Jennifer Lopez și Ben Aeck au fost declanșate în momentul în care renumita cântăreață a participat de una singură la Gala Met 2024. Ulterior, artista a făcut o declarație publică în care recunoștea că traversează o perioadă dicilă și că se vede nevoită să-și anuleze concertele pentru a se dedica familiei.

Recent, Ben Aeck a alimentat și mai mult zvonurile, ind surprins în compania fostei sale soții, Jennifer Garner, alături de mama sa. Actorul părea copleșit și lipsit de energie în urma evenimentelor recente, dând impresia că încearcă să evite cât mai mult contactul cu actuala sa parteneră de viață.

În această perioadă, Jennifer Lopez și-a petrecut timpul alături de ica pe care o are din mariajul anterior cu Marc Anthony, cele două ind observate într-un magazin de produse cosmetice din Beverly Hills, California. În ciuda problemelor conjugale, artista a așat un zâmbet larg, părând să ascundă dicultățile cu care se confruntă în căsnicie.