Kate Middleton, postare emoționantă după prima apariție publică de la diagnosticul de cancer.

La scurt timp după ce a impresionat prin prezența sa emoționantă la ceremonia „Trooping the Colour”, care a marcat Ziua Regelui Charles, în data de 15 iunie, Prințesa de Wales a publicat o fotografie înduioșătoare care i-a mișcat profund pe admiratorii familiei regale, anunță Cancan.ro.

La doar câteva ore distanță de la eveniment, Kate Middleton a surprins pe toată lumea prin postarea unei imagini emoționante pe contul său de Instagram, cu ocazia „Zilei Tatălui”.

Instantaneul emoționant, surprins chiar de Prințesa de Wales, îl înfățișează pe Prințul William în ipostaza de tată protector, alături de cei trei copii ai cuplului regal, privind cu toții către orizontul mării.

Mesajul atașat fotografiei i-a emoționat până la lacrimi pe fanii familiei regale: „Tata, te iubim! La mulți ani, de Ziua Tatălui!”, urmat de o inimioară și inițialele copiilor regali G, C & L.

Înainte de apariția sa publică de la ceremonia „Trooping the Colour”, Kate Middleton a transmis un mesaj emoționant, în care a abordat lupta sa cu cancerul.

Deși Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a menționat anterior că nu va reveni prea curând la îndatoririle publice cu normă întreagă, ea a dezvăluit că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit considerabil, permițându-i să ia parte la celebrarea Zilei Regelui Charles.

Astfel, participarea sa la eveniment a marcat prima apariție publică a lui Kate Middleton de la diagnosticarea cu cancer.

„Sunt șocată de toate mesajele de susținere și încurajare pe care le-am primit în ultimele luni. Au contat enorm pentru mine, dar și pentru William și ne-au ajutat în aceste vremuri dificile. Fac progrese în lupta cu cancerul, dar așa cum știu toți cei care trec prin chimioterapie, sunt zile bune și zile rele. În zilele rele, te simți slăbit, obosit și trebuie să-ți lași corpul să se odihnească. Dar în zilele bune, te simți puternic și vrei să faci tot posibilul ca acea stare să dureze cât mai mult.

Tratamentul va mai dura câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să îmi pregătesc copiii pentru școală și să petrec timp făcând lucruri care îmi dau energie și stare de bine, la fel cum este și să muncesc puțin de acasă. Abia aștept să particip la Ziua Regelui în acest weekend cu familia mea și sper să onorez câteva îndatoriri din această vară. În aceeași măsură, știu că încă nu am ieșit din „pădure” (n.r. întuneric). Învăț să fiu răbdătoare, în special atunci când vine vorba despre necunoscut. Iau fiecare zi așa cum este, îmi ascult corpul și îmi acord timp ca să mă vindec. Mulțumesc tuturor pentru înțelegere și celor care și-au împărtășit povestea cu mine”, conform mesajului  publicat de Kate Middleton.