Meghan Markle

Meghan Markle, pretenții financiare colosale în divorțul de Prințul Harry. La cine rămân, însă, copiii?

Pe fondul zvonurilor privind o posibilă separare între Meghan Markle și Prințul Harry, au apărut speculații conform cărora Ducesa de Sussex ar fi inițiat procedura de divorț, solicitând o sumă considerabilă drept compensație, relatează cancan.ro.

Conform comentatoarei Ada Lluch: „Se zvonește că Meghan Markle se separă de Harry. L-a luat de lângă familia lui după ce a făcut de râs Familia Regală britanică și a făcut ca întreaga națiune să-l urască. Acum că Harry este falit și singur din cauza ei, ea ar fi depus actele de divorț cerând 80 de milioane de dolari. Plus custodia totală a lui Archie și Lilibet”.

Publicația spaniolă Marca sugerează că idila celor doi pare să se fi stins, iar presupusa despărțire ar fi survenit în urma unei călătorii efectuate de Prințul Harry în Africa alături de prietenul său, Nacho Figueras, în timp ce Meghan a rămas acasă, participând în mod solitar la diverse evenimente mondene, inclusiv la celebrarea celei de-a 42-a aniversări.

Pe lângă compensația financiară substanțială, se presupune că Meghan Markle ar condiționa divorțul de obținerea custodiei exclusive asupra celor doi copii ai cuplului, Archie și Lilibet.