Nicki Minaj

Nicki Minaj, arestată pentru droguri. Primele declarații ale artistei

Nicki Minaj nu a putut susține un concert programat în Manchester din cauza arestării sale pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, fiind suspectată de posesie de droguri, informează ȘtirileProtv.ro

„Mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat pentru mine” a postat artista pe contul său personal de Twitter, în urma acestui nefericit incident. 

„După ce am stat cinci-șase ore într-o celulă de închisoare, avionul meu nu a decolat timp de 20 de minute de la îmbarcarea mea. Zborul a durat 50 de minute. Planul lor de a nu mă lăsa să urc pe scenă a reușit. Vă rog să acceptaţi scuzele mele profunde şi sincere. Au ştiut clar cum să mă rănească astăzi, dar va trece şi asta. Ei fac asta din nou şi din nou şi din nou şi am încercat din greu să nu discut despre asta pentru că voi meritaţi să primiţi ce e bun. Urăsc să vă implic în orice care nu are ca scop entertainment-ul”, a adăugat Nicki Minaj. 

Fanii lui Nicki Minaj au fost extrem de supărați după ce concertul pe care artista americană urma să îl susțină la Manchester a fost anulat în ultimul moment.

Anularea concertului a fost cauzată de arestarea lui Nicki Minaj pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam. Vestea anulării concertului a fost primită de fani chiar pe stadion, în timp ce o așteptau pe artistă să apară pe scenă.

Poliția olandeză a anunțat că Nicki Minaj a fost arestată pentru suspiciuni de export de droguri ușoare, fiind amendată ulterior și primind permisiunea de a-și continua călătoria.

În ciuda faptului că a fost eliberată, artista nu a reușit să ajungă la timp la Manchester pentru a susține concertul programat sâmbătă. Concertul a fost amânat, în timp ce aproximativ 20.000 de fani se aflau deja pe stadion, așteptând apariția lui Nicki Minaj pe scenă.