Putin

Putin dă cartonașul roșu meciului Ucraina – România: Interzis pe micile ecrane rusești!

Din capitala Rusiei a venit decizia ca întâlnirea dintre selecționatele Ucrainei și României să nu fie difuzată pe micile ecrane, deși în țara lui Putin Campionatul European de fotbal este transmis de postul Match TV. Partida dintre cele două naționale este programată pentru luni, de la ora 16:00, pe arena din München, informează Ziare.com.

Mai mult, niciun meci al Ucrainei nu va fi difuzat pe teritoriul rusesc de către televiziunea Match TV.

Chiar dacă formația ucraineană va reuși să se califice în faza de finală, evoluția acesteia nu va putea fi urmărită de telespectatorii postului Match TV.

Propagandiștii din țara condusă de Vladimir Putin s-ar confrunta cu o dilemă serioasă în cazul în care Ucraina ar avansa și mai mult în competiție, atingând fazele superioare precum sferturile sau semifinalele. Ar fi o situație bizară ca o confruntare de o asemenea anvergură să fie ocolită de către aceștia, notează sursa sport.dialog.ua.

Cu toate acestea, în Rusia există și platforma privată de streaming Okko, care a achiziționat drepturile de difuzare a Campionatului European. În programul acestui serviciu, meciul dintre Ucraina și România figurează deocamdată, informează sursa citată.

În prezentarea partidei, nu se face nicio mențiune despre Ucraina, dar este inserată o frază referitoare la România: „Vom descoperi naționala României care practică un fotbal agresiv și a terminat pe primul loc în preliminarii”.

 

One thought on “Putin dă cartonașul roșu meciului Ucraina – România: Interzis pe micile ecrane rusești!

  1. Putin primeste cartonas rosu si trebuie eliminat , cel mai simplu prin impuscare

Comments are closed.