Foto: CaTine.ro

Remarca acidă a Prințului Harry la adresa Reginei Camilla devine virală

În cadrul promovării memoriilor sale intitulate „Spare”, Prințul Harry a făcut o remarcă dureroasă despre Regina Camilla, mama sa vitregă, în timpul unui interviu acordat lui Anderson Cooper. Declarația a devenit rapid virală pe TikTok, generând numeroase reacții din partea utilizatorilor platformei.

În interviul difuzat anul trecut, Harry a vorbit despre relația tatălui său cu Camilla în perioada în care acesta era căsătorit cu Prințesa Diana. El a spus: „Camilla a fost a treia persoană care făcea parte din căsătoria asta. Trebuie să reparăm imaginea…”, conform express.co.uk. Aceste cuvinte au subliniat resentimentele sale față de Camilla și rolul acesteia în destrămarea căsătoriei părinților săi.

Harry a confirmat în același interviu că atât el, cât și fratele său, Prințul William, i-au cerut tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla. Întrebat de ce au făcut acest lucru, Harry a răspuns: „Nu am crezut că va provoca mai mult rău decât bine,” menționează cei de la Adevărul.

Imaginile din interviu, în care Harry discută despre relația tatălui său cu Camilla, au devenit rapid virale pe TikTok. Utilizatorii platformei au reacționat în diverse moduri, mulți dintre ei susținându-l pe Harry. Un comentariu spunea: „Sunt atât de mândră de Harry!”, iar altul adăuga: „Aș fi vrut ca Diana să fi știut cum va lupta Harry pentru ea și moștenirea ei. L-a învățat bine.”

O sursă a declarat pentru US Weekly că relația dintre Camilla și Harry este tensionată, iar Regina Camilla încearcă să-l țină pe Harry la distanță. „Camilla nu vrea ca Charles să fie stresat în timp ce este supus tratamentului, așa că încearcă să limiteze interacțiunea.”

Autobiografia controversată a Prințului Harry, lansată oficial în 2023, a captat atenția globală datorită acuzațiilor aduse tatălui său, regele Charles al III-lea, mamei sale vitrege, Camilla, și fratelui său, Prințul William. Volumul a înregistrat sute de mii de vânzări în primele ore de la lansare, devenind cea mai rapid vândută carte de non-ficțiune, conform editorului Penguin Random House. Succesul cărții a fost devansat în prima zi doar de seria Harry Potter.