Reclame

Studiu european privind industria publicității, lansat în România.

Uniunea Agențiilor de Publicitate din România (UAPR) a lansat un studiu amplu care vizează toți angajații din industria publicității, indiferent de domeniul specific sau nivelul de senioritate, informează Forbes.ro. 

Chestionarul, pus la dispoziție de European Association of Communications Agencies (EACA) și adaptat la specificul pieței din România, a fost deja implementat cu succes în țări precum Marea Britanie, Irlanda și Belgia, urmând a fi extins treptat în toate statele membre ale Uniunii Europene.

 Pentru a fi completat, se accesează următorul link : 

https://survey.alchemer.eu/s3/90691804/APR-24

Studiul oferă angajaților din industria publicității din România oportunitatea de a-și exprima opiniile în mod anonim cu privire la aspecte precum diversitatea și incluziunea, sustenabilitatea, impactul inflației asupra bunăstării financiare, precum și efectele modului de lucru hibrid asupra vieții profesionale și a stării de bine în general.

„Mă bucur că industria noastră are parte de un asemenea studiu. Este important să știm părerea oamenilor care lucrează zi de zi în agențiile din România. Acest studiu va oferi atât UPAR, cât și fiecărei agenții, posibilitatea de a înțelege corect nivelul de satisfacție al oamenilor și de a putea construi astfel, noi proiecte sau moduri de lucru care să îi fidelizeze pe cei care deja lucrează în domeniu sau să putem atrage noi talente în industrie. Este un studiu important și pentru că va face parte dintr-un demers european și vom putea să aflăm cum se simt oamenii care lucrează în agențiile din România versus cei care lucrează în alte state.” declară Dana Nae Popa, Președinte UAPR.

Rezultatele obținute vor oferi o imagine de ansamblu asupra întregii industrii de publicitate din România, dar și informații specifice pentru fiecare agenție în parte, cu condiția să existe un număr suficient de mare de respondenți din cadrul respectivei agenții.