Foto: Phonline

Adela Popescu și familia sa, la deschiderea centrului Reconnect Harmony

Adela Popescu a avut prima apariție publică alături de părinții săi la deschiderea unei noi afaceri de familie, conform Click! Fratele vedetei, Călin Popescu, a inaugurat marți seară un centru de wellness în București, destinat echilibrului mental, fizic și spiritual.

Evenimentul de lansare, organizat de Ivona Nenu, a adus împreună numeroase vedete, printre care Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, alături de părinții ei, Doina și Doru Popescu. Aceasta a fost o rară ocazie în care familia s-a reunit în fața camerelor.

Adela, care este cea mai tânără dintre cei trei frați, i-a lăudat în repetate rânduri pe Călin și Bogdan, frații săi mai mari, care au 44 și 46 de ani. De obicei discretă, familia Popescu a fost prezentă la eveniment pentru a-l susține pe Călin.

Inaugurarea a atras aproximativ 200 de invitați, printre care Radu Vâlcan, Sore, Emily Burghelea, Dana Rogoz, Ada Condeescu, Lili Sandu, Majda, Andreea Ibacka, Amna și Shurubel, dar și Laura Cosoi, care, deși însărcinată, a fost prezentă la eveniment.

Centrul de wellness, denumit Reconnect Harmony, oferă o gamă variată de servicii, inclusiv acupunctură emoțională, floating (meditație în apă sărată), tratamente cu radiofrecvență multipolară, Qi gong, masaj visceral și tratamente avansate pentru revitalizarea pielii.

Călin Popescu, fratele Adelei, a declarat: „Misiunea noastră este de a oferi un spațiu unde fiecare își poate găsi echilibrul perfect între minte, corp și suflet. Credem că armonia interioară este cheia pentru o viață împlinită și frumoasă. Ne străduim să oferim servicii care nu doar relaxează și revigorează, dar și inspiră și transformă. Fiecare persoană este unică, de aceea abordarea noastră este profund personalizată.”