Foto: mediaevs.ro

Alex Bodi rupe tăcerea: detalii despre întâlnirile recente cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a decis să vorbească public după ce a fost văzut petrecând două seri consecutive alături de fosta sa soție, Bianca Drăgușanu. Conform Cancan.ro, prima întâlnire a avut loc într-un restaurant, iar a doua noapte, cei doi au fost prezenți la un eveniment. Aceasta a stârnit multe speculații în presă și pe rețelele sociale despre o posibilă reconciliere între cei doi.

De-a lungul relației lor, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut parte de multe împăcări și despărțiri tumultoase, inclusiv o căsătorie care s-a încheiat cu divorțul din cauza numeroaselor neînțelegeri. La patru ani după despărțire, amândoi păreau să fi găsit fericirea în alte relații, dar recent au fost surprinși din nou împreună.

În prima seară, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost văzuți la un restaurant din nordul Capitalei, unde au discutat timp de aproximativ 40 de minute. După aceasta, Bodi a rămas să urmărească un meci, în timp ce Bianca a plecat împreună cu prietenii ei.

După ce imaginile cu cei doi au apărut în presă, Alex Bodi a clarificat situația, menționând că nu există nicio reconciliere romantică între ei. „Da, nu mai suntem împreună (n.r. el și fosta sa logodnică), dar de ceva timp… Nu a fost nimic cu Bianca, nu suntem împreună, doar ne-am întâlnit, am mâncat împreună, am vorbit, apoi eu am rămas să văd meciul, iar ea a plecat cu prietenii ei”, a explicat Alex Bodi, conform Actualitate.net.

A doua seară, cei doi au fost prezenți la un botez, unde nașii au fost Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean. Evenimentul a atras multe vedete din showbizul românesc, iar atmosfera a fost animată de artiști precum Connect-R, Tzancă Uraganu și Louis Gabriel.

Aceștia s-au dat de gol postând imagini și videoclipuri de la botez pe rețelele sociale. Alex Bodi a publicat pe Instagram imagini de la eveniment, iar Bianca Drăgușanu a postat un InstaStory cu un moment artistic din localul unde a avut loc botezul.

Recent, după despărțirea de Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a vorbit despre așteptările ei de la viitorul partener, subliniind că își dorește un bărbat fără „bagaje”.

„Eu sunt o femeie foarte complicată și de puține ori în viața mea m-am răzbunat, dar eu sunt atentă la detalii și mereu detaliile au făcut diferența. Nu știu dacă aș putea să spun că mă aștept la un bărbat în viața mea să vină cu un bagaj, îmi doresc un bărbat fără bagaje. Fiecare venim cu o poveste în spate, îmi doresc un bărbat fără bagaje, am eu destule pentru el”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu, anunță Cancan.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *