Alexia Eram

Alexia Eram, proiect misterios în pregătire: „Sper să vă placă. Abia aștept să vedeți”.

Alexia Eram, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate creatoare de conținut din peisajul digital românesc, a împărtășit recent detalii surprinzătoare despre parcursul său profesional, captând atenția publicului cu noile sale proiecte, potrivit Elle.ro.

Pe lângă activitatea sa intensă în mediul online, unde colaborează cu o multitudine de branduri, tânăra activează și în calitate de editor de modă pentru revista mamei sale, Andreea Esca. Cu toate acestea, Alexia Eram a dezvăluit recent implicarea sa într-un proiect inedit: dublajul unui personaj din animația „Întors pe dos 2″.

Invitată la un casting fără a ști la ce să se aștepte, Alexia a fost selectată pentru a da viață personajului Plictiseala din pelicula animată. „Sunt personajul Plictiseala din Întors pe dos 2. Este prima oară când particip la un asemenea proiect, la un dublaj și la un film, în general. Am fost la un casting, nu știam la ce să mă aștept. A trebuit să spun câteva lucruri, să dublez câteva replici ale personajului. Apoi am fost sunată că am fost acceptată la acest film”, a povestit ea într-un interviu, conform sursei citate.

Deși a considerat că rolul i se potrivește datorită personalității îndrăznețe a personajului, Alexia a recunoscut că procesul de dublaj a fost mai provocator decât anticipase: „Cred că mi se potrivește personajul pentru că este râzâit și a fost puțin mai natural pentru mine să-l reproduc, dar oricum mai greu decât mă așteptam, pentru că acele onomatopee sunt foarte greu de reprodus. Chiar aplaud toți oamenii care dublează filmele, dar a fost o experiență foarte drăguță. Abia aștept să văd filmul întreg, pentru că nici eu nu l-am văzut, o să fie o surpriză! Abia aștept să îl vadă toată lumea și vă aștept la cinematografe de pe 13 iunie”.

Întrebată dacă ar fi dispusă să joace și într-un film, răspunsul Alexiei a fost unul deschis și optimist, demonstrând flexibilitatea și entuziasmul său pentru noi oportunități: „Nu zic nu, niciodată nu am zis nu, doar trebuie să fie un film la care să mă potrivesc, să îmi placă și sunt deschisă la orice oportunitate”.

Pe lângă proiectul de dublaj, creatoarea de conținut a menționat că lucrează intens la un proiect personal pe care îl va lansa în viitorul apropiat, stârnind interesul comunității sale online: „Eu nu am timp să programez nimic, filmez nonstop, multe proiecte, campanii, lansez și ceva personal. Sper să vă placă. Abia aștept să vedeți. Îmi place să lucrez cu 2-3 luni înainte, să am adrenalină, să fac totul”.

În cadrul unei apariții în emisiunea „Drive in with Andrei Niculae”, Alexia Eram a dezvăluit și detalii despre remunerația sa la revista mamei sale, unde a activat inițial ca editor pentru o pagină de shopping, iar ulterior s-a concentrat pe crearea de conținut și strategii de marketing. „Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină. Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar job-ul meu principal este cel de content creator”, a mărturisit ea.