Foto: Unica.ro

Alina Sorescu, între vacanță și pregătiri pentru toamnă: Detalii exclusive

Nu mai este mult până când Alina Sorescu va începe vacanța mult așteptată. Artista a dezvăluit în exclusivitate cum își va petrece vara.

Vara a debutat deja cu forță, iar celebritățile s-au pregătit cum se cuvine pentru sezonul estival. WOWbiz.ro relatează că, Alina Sorescu a împărtășit planurile sale pentru vacanță și cum va combina relaxarea cu pregătirile pentru proiectele de toamnă.

După o perioadă intensă pe plan profesional, în special datorită spectacolelor cu grupul „Picii lu’ Soreasca”, Alina Sorescu va avea parte de o bine meritată pauză. Artista va petrece mult timp cu fetele sale în timpul vacanței de vară.

„Sunt fericită că atunci când fetele au vacanță școlară, eu lucrând cu copiii, am și eu vacanță odată cu ele, așa că vara mea le este dedicată. Ne vom plimba, vom merge în mai multe vacanțe, în mai multe locuri și o să încercăm să ne odihnim, să ne distrăm”, a anunțat Alina Sorescu.

Cu toate acestea, munca nu se oprește complet pentru Alina Sorescu, deoarece pregătește proiectele care vor începe din toamnă. Ea va lucra la noi piese și videoclipuri atât solo, cât și alături de copiii din echipa sa.

Pentru toamnă pregătesc piese noi și singură și cu picii, videoclipuri noi și eu cam asta fac în timpul verii. Pun la cale piesele pentru toamnă, pentru că atunci voi lansa mult”, a adăugat cântăreața.

În ciuda provocărilor personale recente, Alina Sorescu a reușit să rămână pozitivă și să își continue cu succes cariera. Proiectele sale muzicale recente au avut un impact semnificativ, fiind foarte apreciate atât de public, cât și de copiii cu care lucrează.

Am avut multe evenimente în perioada cu zilele copilului și am lansat ‘Totul începe cu un vis’, noul cântec pe care îl am alături de pici și care s-a bucurat de un succes uriaș”, a spus ea.