Babasha Coldplay

Babasha, interpretul de manele huiduit la concertul Coldplay: Cine este acesta?

Un incident neașteptat a marcat seara de miercuri la concertul renumitei formații Coldplay, desfășurat pe Arena Națională, când solistul Chris Martin a invitat pe scenă un tânăr artist român care a interpretat o melodie lentă, o prelucrare a unei manele, anunță HotNews.ro.

Protagonistul acestui moment a fost Vlad Babașa, un cântăreț de manele foarte popular în prezent.

Reacțiile publicului au fost împărțite, o parte huiduind cu intensitate momentul, în timp ce alții au aplaudat. Chris Martin, liderul trupei Coldplay, a continuat să cânte alături de Babasha, oferindu-i încurajări.

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă”, a declarat solistul.

Aproximativ 50.000 de spectatori au asistat miercuri seară la primul spectacol Coldplay. Și chiar dacă reacția față de Vlad Babașa nu a fost „prietenoasă” în totalitate, situația este diferită în mediul online.

Melodia „Păi Naa”, lansată de Babasha acum 11 zile, a acumulat peste 6,7 milioane de vizualizări pe platforma YouTube, populară în rândul interpreților de manele. Piesa ocupă primul loc în secțiunea Trending, indicând un interes masiv din partea publicului.

Pe canalul său de YouTube, Babasha are 104.000 de abonați și 16 videoclipuri publicate.

De asemenea, pe Spotify, interpretul are cinci piese în top 50 cele mai ascultate melodii de pe platforma de streaming audio în acest moment. Clasamentul se modifică în funcție de preferințele utilizatorilor.

Babasha are peste 565.000 de ascultători lunari, iar peste 23.000 de persoane îi urmăresc activitatea pe platforma furnizorului suedez de streaming. Piesa „Baklava” a adunat peste 5,5 milioane de audiții.

Pe Spotify, descrierea lui Babasha îl prezintă drept „cântărețul dinamic cunoscut pentru performanțele sale electrizante din lumea manelelor, aduce o energie nouă pe scena muzicală vibrantă din România. Cu prezența sa scenică carismatică și vocea sa plină de suflet, Babasha a devenit un nume cunoscut, captivând publicul”.

„Muzica lui Babasha este o celebrare a vieții, a iubirii și a experienței umane, rezonând profund cu fanii din toate generațiile”, se mai menționează în descrierea artistului.

„Cu fiecare spectacol, el invită publicul într-o lume a pasiunii și intensității, unde muzica transcende barierele lingvistice și culturale”, subliniază în continuare descrierea.

Pe profilul său de Instagram, unde are aproape 60.000 de urmăritori, Babasha se prezintă ca artist, compozitor, textier și producător.

Pe pagina sa oficială de Facebook, artistul are 6.500 de urmăritori și menționează că a început studiile la Universitatea Națională de Muzică din București în anul 2021.