Foto: Viva.ro

Bianca Drăgușanu despre sfârșitul relației cu Gabi Bădălău: „Ar trebui să fie bărbat”

Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre despărțirea sa de Gabi Bădălău. Vedeta a apărut singură la petrecerea Viva! de 25 de ani, în timp ce Gabi Bădălău a ales să petreacă alături de o altă persoană la același eveniment.

 Bianca a subliniat că relația lor s-a încheiat definitiv și că nu dorește să ofere mai multe detalii despre motivele separării, anunță Viva.ro.

Bianca Drăgușanu a declarat: „Este un capitol pe care l-am închis. Ar trebui să fie bărbat, nu imitație de bărbat”. Aceasta a explicat că a trecut peste această relație și că este pregătită să-și concentreze energia pe alte aspecte ale vieții sale.

În plan personal, vedeta va pleca într-o vacanță alături de fiica ei, Sofia, care tocmai a terminat clasa întâi. Chiar dacă pe plan amoros lucrurile nu au mers bine, pe plan profesional Bianca Drăgușanu nu are motive de plângere. Atelierul său merge foarte bine, iar recent și-a achiziționat un apartament în Dubai.

„Sunt fericită că atunci când fetele au vacanță școlară, eu lucrând cu copiii, am și eu vacanță odată cu ele, așa că vara mea le este dedicată. Ne vom plimba, vom merge în mai multe vacanțe, în mai multe locuri și o să încercăm să ne odihnim, să ne distrăm”, a relatat Bianca.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut o relație intensă, dar marcată de multe provocări. Decizia de a se despărți a fost luată de comun acord, dar vedeta a lăsat de înțeles că are așteptări mai mari de la un partener, conform sursei citate.