bianca-dragusanu

Bianca Drăgușanu strânge cureaua? Află motivul halucinant pentru care a trecut de la Bentley de 250.000 euro la Skoda Octavia.

Din primăvara acestui an, Bianca Drăgușanu se deplasează la volanul unui automobil Bentley în valoare de circa 250.000 de euro, echipat cu un propulsor V8 ce dezvoltă o putere de 550 CP. Mass-media a speculat că partenerul său, omul de afaceri Gabi Bădălău, i-ar fi oferit mașina în dar Biancăi Drăgușanu ca gest de iertare pentru greșelile comise.

O altă ipoteză vehiculată a fost aceea că Bianca Drăgușanu și-ar fi vândut vechiul autoturism Mercedes pentru suma de 100.000 de euro, iar diferența de 150.000 de euro până la prețul noului bolid ar fi fost acoperită de afacerist, anunță Libertatea.

Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea și a afirmat cu fermitate că toate bunurile pe care le deține sunt rodul muncii sale. Într-un interviu sincer acordat emisiunii online „Fiță cu Adiță”, ea a explicat că „iertarea nu se cumpără”. „Eu, toată viața mea, mi-am făcut mie cele mai frumoase cadouri. Tot ce am este pentru că eu am muncit și mi le-am cumpărat singură. Iertarea nu se cumpără„, a declarat ea.

Bianca Drăgușanu: „M-am răzgândit, Skoda Octavia chiar este o mașină ok”.

În prezent, fosta moderatoare TV a rămas temporar fără automobilul Bentley, afirmând că bolidul se află la „cosmetizare”. Prin urmare, ea s-a deplasat prin București la volanul unei mașini Skoda Octavia. Cu câteva luni în urmă, declara că nu și-ar putea imagina o relație cu un bărbat care conduce un astfel de vehicul.

„Pentru că eu sunt genul de om la care viața bate filmul, vreau să vă spun atât: bună ziua Univers, bună ziua prieteni, bună ziua Skoda Octavia. M-am răzgândit, Skoda Octavia chiar este o mașină ok. Merge aerul condiționat, eu mă simt foarte bine, Universul ține cu mine. Deși am două mașini, care se cosmetizează acum, sunt în Skoda și sunt foarte fericită”, a afirmat Bianca Drăgușanu pe Instagram.

„Nu vreau să te mint că m-aș putea îndrăgosti de un bărbat cu Skoda Octavia”

Invitată în emisiunea „În oglindă” moderată de Mihai Ghiță, Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu ar putea fi niciodată îndrăgostită de un bărbat cu o situație financiară inferioară ei, considerând că acest aspect denotă o lipsă de capacitate în a-și construi un viitor prosper.

„Nu pot și mi-ar fi greu! Și nu vreau să te mint că m-aș putea îndrăgosti de un bărbat cu Skoda Octavia, că înseamnă că ceva nu merge acolo, dacă nu conduce o mașină mai șmecheră decât a mea. Dacă el la 40 de ani nu are casă, nu are mașină, nu are afacere, nu are ceva construit, păi înseamnă că nu ai minte în cap”, a transmis Bianca Drăgușanu.

„Eu nu am nicio problemă, mașina e mișto, doar că nu e pentru mine. Eu sunt o femeie înaltă și am nevoie de spațiu. Am bagaje, am copil, am cățel, am nepot, am soră, car tot timpul. Mașina chiar e mișto. Eu vreau să îi fac mamei mele cadou de ziua ei, o Skoda Octavia. Nu sunt mocangistă, adică am bani să o cumpăr. Nu am o problemă, dar nu e genul meu de mașină”, a mai spus ea, anunță Libertatea.