Bridgerton. Află când începe noul sezon și cum au arătat actrițele pe covorul roșu.

Miercuri, 12 iunie, a avut loc la Londra premiera părții secunde a sezonului al treilea din serialul de succes „Bridgerton”, prilej cu care protagonistele feminine ale producției au strălucit pe covorul roșu în ținute elegante și rafinate, relatează TVmania.ro.

A doua parte a sezonului 3 din „Bridgerton” își va face debutul pe data de 13 iunie, iar fanii serialului așteaptă cu nerăbdare să descopere desfășurarea evenimentelor.

Cu această ocazie, o parte din actorii distribuției celui de-al treilea sezon al acestui fenomen serial au pășit pe covorul roșu spectaculos amenajat la Odeon LUXE din Leicester Square.

Hannah Dodd, interpreta personajului Francesca în serialul „Bridgerton”, a fost vedeta serii la premiera celei de-a doua părți a sezonului 3.

Până în prezent, Hannah Dodd a putut fi admirată în seriale precum „Find Me in Paris” și în filme ca „Enola Holmes 2″ sau „Anatomy of a Scandal”. Cariera sa în plină ascensiune a propulsat-o în rolul Francescăi Bridgerton în sezonul 3 al serialului.

La evenimentul de lansare a serialului Bridgerton, actrița care o portretizează pe Francesca a atras toate privirile: a strălucit într-o rochie scurtă argintie care i-a pus în valoare silueta.

Nicola Coughlan, vedeta celui de-al treilea sezon, nu s-a lăsat mai prejos, optând pentru o rochie roz cu aplicații metalice, accesorizată cu mănuși bordo și o coroniță în același ton.

Nicola Coughlan interpretează rolul lui Penelope Featherington în Bridgerton pe Netflix. În sezonul 3, Penelope se află în centrul atenției, în timp ce relația ei de prietenie de lungă durată cu Colin Bridgerton (Luke Newton) evoluează către o potențială poveste de dragoste.

Nicola Coughlan și Luke Newton au dezvoltat rapid o prietenie strânsă în timpul filmărilor pentru primele sezoane ale serialului „Bridgerton”, iar legătura lor a devenit și mai puternică după ce au fost distribuiți în rolurile principale în sezonul 3.

Fanii au fost atât de fascinați de prietenia și chimia dintre ei în cadrul turneului de presă pentru sezonul 3 din „Bridgerton”, încât cei doi actori au simțit nevoia să infirme zvonurile conform cărora ar forma un cuplu și în viața reală.

foto: TVMania
bringerton
Foto: TVMania