Foto: Unica.ro

Carmina Vârciu dezvăluie relația cu Anda Călin și ce a moștenit de la părinți

Carmina Vârciu a discutat deschis într-un interviu despre relația sa cu mama sa, precum și despre opiniile sale privind Anda Călin, partenera de viață a tatălui său Liviu Vârciu, cu care acesta este împreună de mai bine de șapte ani.

Ea a explicat și semnificația tatuajului pe care și l-a făcut împreună cu tatăl ei, prezentatorul TV, și a vorbit despre trăsăturile moștenite de la părinții săi, conform revistei Viva!

Într-un moment emoționant, Carmina a împărtășit că fiecare tatuaj pe care îl are poartă o semnificație personală profundă. Deși apreciază arta tatuajelor abstracte, nu și-ar tatua niciodată ceva lipsit de importanță.

Tatuajul pe care îl are împreună cu tatăl ei are un mesaj special: „Cât timp voi trăi… tu vei fi mereu fetița mea.” Pentru Carmina, acest desen simbolizează legătura neîntreruptă cu părinții ei, indiferent de circumstanțe.

După ce părinții ei s-au despărțit, Liviu Vârciu și-a refăcut viața alături de Anda Călin. Carmina a subliniat că nu poate să o vadă pe Anda ca pe o „mamă vitregă”. Ea a declarat: „Am mai zis și o să mai zic că pentru mine nu există părinți vitregi. Cel puțin în cazul meu, nu pot agrea termenii aceștia, nu știu de ce, pur și simplu, nu îi simt.”

Ea a explicat că, în cazul în care un copil este crescut de la o vârstă fragedă de un părinte vitreg, poate apărea o legătură specială, dar pentru ea Anda rămâne doar partenera tatălui său.

Carmina a discutat și despre impactul despărțirii părinților ei și cum a gestionat acea perioadă dificilă. Ea a recunoscut că a fost afectată și că i-a judecat la un moment dat: „Recunosc că i-am judecat. Dacă lucrurile ar fi stat altfel și ar fi rămas împreună de dragul meu…”

În ceea ce privește moștenirile de la părinți, Carmina a descris-o pe mama ei ca fiind „unică”, subliniind că a fost prea bună cu oameni care nu au meritat. Carmina consideră că a moștenit această bunătate, dar în măsură mai mică, fiind mult mai selectivă în privința oamenilor cărora le oferă timpul și iubirea sa.

Fizic, ea a menționat că părul său seamănă cu al mamei sale, în timp ce trăsăturile faciale sunt aproape identice cu ale tatălui său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *