Foto: Playtech.ro

Cazare exclusivă în Vama Veche: prețuri pentru 3 nopți la hotelul vedetelor

În Vama Veche s-a deschis recent un nou hotel în care au investit Adela Popescu, Gina Pistol, Irina Fodor și soții lor, alături de alte două familii apropiate. Acest proiect comun al vedetelor a fost finalizat și este exact așa cum și-au imaginat, relatează Cancan.ro.

Hotelul este situat la 400 de metri de plajă și oferă o varietate de facilități. În perioada 15-18 iulie, cazarea la acest hotel costă 750 de lei pe noapte. Până la sfârșitul lunii iunie, prețul este de 650 de lei pe noapte. Turiștii care se cazează aici pot beneficia de un mic dejun inclus și se pot bucura de vremea călduroasă de pe litoral.

Pentru luna august, prețurile variază între 850 și 950 de lei pe noapte, în funcție de data aleasă. În septembrie 2024, tarifele pentru o noapte de cazare sunt între 600 și 700 de lei. De exemplu, o ședere de 5 nopți între 4 și 9 septembrie 2024 costă 3.200 de lei, cu mic dejun inclus, conform informațiilor de pe site-ul hotelului.

Camerele de la parter dispun de terase amenajate ca o oază de liniște, iar camerele de la etaj au o suprafață de 21 de metri pătrați. Acestea sunt dotate cu aer condiționat, TV, minibar, frigider, uscător de păr, halat de baie, papuci de casă, baie cu duș, spațiu de depozitare pentru haine și cosmetice hoteliere. La cerere, se poate adăuga un pătuț pentru bebeluși. Hotelul oferă parcare gratuită, acces la terasă și o piscină exterioară. Unitatea dispune de 14 camere.

Adela Popescu a exprimat entuziasmul grupului pe Instagram: „Nu ne vine să credem că proiectul de suflet comun al găștii noastre e gata. Și nu doar că e gata, dar este exact cum ni l-am închipuit. Până ne vom reuni toți să petrecem cum se cuvine, am reușit doar câțiva să ne bucurăm de piscina ‘ca în Bali, mamă’! :)”

Acest hotel nou deschis în Vama Veche promite o experiență plăcută și confortabilă pentru toți turiștii care aleg să se cazeze aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *