Babasha la Beach Please

Ce anunț a făcut Selly cu privire la Babasha? Să fie oare un gest de susținere?

În mijlocul scandalului declanșat de episodul de miercuri seară, când Babasha a fost întâmpinat cu huiduieli pe scena concertului Coldplay, cunoscutul vlogger Selly a comunicat faptul că l-a invitat pe tânărul artist să concerteze la festivalul pe care îl organizează la Costinești, anunță HotNews.ro.

Selly se numără printre organizatorii Festivalului de trap „Beach, Please!”, care se desfășoară în această vară în stațiunea Costinești de la malul mării.

Joi după-amiază, Selly a făcut public pe contul de Instagram al festivalului faptul că Babasha este următorul artist confirmat în lineup-ul evenimentului din acest sezon estival.

Influentul tânăr a redistribuit anunțul în story-ul său de pe platforma Instagram, alăturând și una dintre piesele muzicale ale lui Babasha.

Postarea de pe profilul festivalului a adunat 55.000 de aprecieri în decurs de o oră de la publicare.

La vârsta de doar 23 de ani, vloggerul Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de scenă Selly, a reușit performanța remarcabilă de a atrage 2 milioane de urmăritori pe Instagram și peste 3,5 milioane de abonați pe YouTube.

Acesta și-a început cariera de vlogger pe YouTube în anul 2012, în orașul său natal, Craiova, iar în prezent face parte din echipa de organizare a unui festival de trap pe litoralul românesc. Selly continuă să încarce videoclipuri pe YouTube în diverse formate, fiecare dintre acestea adunând sute de mii de vizualizări, anunță sursa citată.