Foto: cacheimg.gsp.ro

Cine este Doina Turcanu, soția fotbalistului olandez de la EURO 2024

Stefan de Vrij, unul dintre jucătorii de bază ai echipei naționale a Olandei, este căsătorit cu Doina Turcanu, o tânără basarabeancă cu origini românești. Cei doi s-au cunoscut în 2017 la Roma, în perioada în care fundașul „Portocalei Mecanice” juca pentru Lazio, relatează ProSport.ro.

Doina Turcanu și Stefan de Vrij locuiesc acum la Milano, unde fotbalistul evoluează pentru Inter Milano. Doina, care a studiat designul interior, a fost mereu un sprijin constant pentru soțul ei, alături de care are și un copil. De Vrij joacă pentru Inter Milano din 2018 și a câștigat două Scudetto, două Coppa Italia și trei Supercoppa, ajungând și în finala Champions League în sezonul trecut.

Înainte de perioada petrecută la Inter Milano, Stefan de Vrij a jucat la Feyenoord și Lazio, iar cariera sa a fost marcată de numeroase succese pe plan internațional.

România urmează să se confrunte cu Olanda într-un meci crucial pentru calificarea în optimile EURO 2024. Rafael van der Vaart, fost fotbalist la echipe precum Ajax, Real Madrid și Tottenham, a comentat șansele României: „Pot să vă spun că au foarte mult noroc cu întreg culoarul, dar nu au prestații din cele mai bune: ai câștigat cu Polonia în ultimele 10 minute, ai făcut egal cu Franța, ok, nimic de comentat, dar cu Austria ai făcut un meci îngrozitor, e cel mai prost meci pe care l-am văzut vreodată, dar poate că asta e un lucru bun. Când ai un joc atât de slab, poate servi ca trezire. De obicei, după o astfel de prestație, te montezi și joci altfel. Să sperăm că vom juca din ce în ce mai bine. Plus că, repet, ne ajută foarte mult traseul, până și grupa a fost accesibilă, acum întâlnești România, ulterior Austria sau Turcia, suntem norocoși, ce să mai.”

Van der Vaart a menționat și jucători români precum Nicolae Stanciu și Ianis Hagi, considerându-i „coloana vertebrală a României”. „M-a impresionat fundașul, Drăgușin, se vede că joacă la Tottenham, l-am mai văzut de câteva ori, chiar îmi place, un tip masiv, puternic. Hagi, foarte bun în ultimul meci, cu Slovacia, de asemenea Stanciu, impresionant, cred că asta ar fi coloana vertebrală a României. La ei ar trebui să fim atenți, au calități,” a mai adăugat fostul fotbalist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *