Foto: Știrile ProTv.ro

Claudia Iosif explică sfârșitul relației cu Dorian Popa

Claudia Iosif și Dorian Popa, cunoscuți în lumea showbiz-ului ca Babs și Dorian, și-au pus capăt relației de mai bine de 11 ani în urmă cu câteva luni. Despărțirea a avut loc într-o mare discreție, iar până recent niciunul dintre ei nu a dezvăluit motivele separării. Claudia Iosif a vorbit în exclusivitate pentru CANCAN.RO despre cum au ajuns la finalul poveștii lor de iubire, deși locuiesc în apropiere unul de celălalt.

Cuplul, care s-a susținut reciproc și a pornit de la zero, a reușit să construiască împreună o viață de succes. Totuși, Claudia Iosif a recunoscut că în ultimul an au apărut tensiuni și ciondăneli între ei, culminând cu decizia de a se despărți.

Ea a menționat că nu a existat un motiv clar sau o infidelitate, ci pur și simplu circumstanțele și stările lor emoționale au dus la această decizie.

„Nu a vrut nimeni să se ajungă aici. Noi mai mult ca oricine, am fost o echipă, înainte de iubire. Am realizat lucruri, ne-am maturizat împreună. Sunt sigură că el nu mă uită pe mine, cum nici eu nu o să-l uit pe el. Pur și simplu, în ultimul an s-au adunat foarte multe. Eu am avut niște probleme, probabil nici eu nu m-am purtat cum trebuie. Ne-am pierdut noi doi, ca oameni. Am început să ne ciondănim. Dar un motiv real chiar nu a existat. Nimeni nu a înșelat pe nimeni, nu a fost vorba de așa ceva. Ultimul an a fost foarte greu, el avea multe concerte, era mult plecat. Eu am avut o semidepresie, și asta ne-a afectat ca relație. S-a făcut click, într-o zi, și asta a fost,” a mărturisit Babs.

De asemenea, Claudia a dezvăluit că, de comun acord, au decis să nu se mai vadă pentru o perioadă, chiar dacă locuiesc aproape unul de celălalt. Cu toate acestea, ei continuă să împartă îngrijirea câinelui lor, Cheluțu. Claudia a concluzionat că viața merge mai departe, iar despărțirile fac parte din ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *