Foto: Știrile ProTv.ro

Cum va investi Zanni premiul de 100.000 de euro de la „Survivor All Stars”

Zanni, marele câștigător al competiției „Survivor All Stars” și al premiului de 100.000 de euro, a dezvăluit ce intenționează să facă cu suma câștigată. După succesul său în sezonul al doilea al emisiunii, Zanni a cumpărat o locuință, dar acum are alte planuri pentru banii recent câștigați, relatează Click!

„O să-mi dau seama atunci când o să îi primesc. Nu m-am gândit acum. Poate că o să-mi achiziționez un…”, a spus Zanni pentru viva.ro. De asemenea, el a spus că încă de când a fost desemnat câștigătorul „Survivor All Stars” are o idee clară pe care abia așteaptă să o pună în practică: „Cu banii o să dezvolt cea mai frumoasă tabără cu cabane, la munte. Am planuri mari pentru anul 2023”, spunea faimosul.

Zanni a mai subliniat că în ciuda zvonurilor recente, nu are încă o iubită: „Adevărul e că am mai zis și eu lucruri la grabă și cine știe ce s-a înțeles. Nu am iubită”, a adăugat el pentru sursa menționată.

Deși premiul principal este de 100.000 de euro, impozitele vor reduce această sumă, astfel că Zanni va primi în final doar 84.000 de euro. Cu toate acestea, el a avut un contract suplimentar cu Pro TV, primind 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție.

Astfel, cum faimosul a rezistat până la finalul concursului, pentru cele 20 de săptămâni va încasa în total 184.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *