Foto: Evz.ro

Dan Negru și confesiunile sale la VIVA! Party 2024

Dan Negru, cunoscutul prezentator al quiz show-ului „Jocul cuvintelor” difuzat pe Kanal D, a fost onorat aseară cu un premiu la VIVA! Party 2024, pentru contribuția sa de peste trei decenii în televiziune. Trofeul VIVA! i-a fost înmânat de colega sa, Ilinca Vandici, în cadrul unei gale aniversare care a reunit numeroase personalități din diverse domenii.

În cadrul evenimentului, Dan Negru a împărtășit un moment special din cariera sa: „Am luat premiul ăsta de la VIVA azi. 25 de ani! Țin minte că prin 1998 prezentam Festivalul Mamaia și i-am dat atunci un premiu pentru întreaga activitate lui Stefan Iordache. Eu avem vreo 20 și el avea vreo 50… Mie se părea bătrân Iordache atunci, eu la vreo 20, el la vreo 50… Azi am ajuns eu la vârsta lui de atunci și îmi cer iertare celor pe care i-am făcut bătrâni când ei aveau 50 de ani și eu 20”.

Cariera lui Dan Negru este una remarcabilă, fiind recunoscut pentru energia sa inepuizabilă și pentru capacitatea de a se reinventa constant. Succesul său în televiziune se datorează nu doar profesionalismului, ci și credinței sale în produsele pe care le prezintă. Supranumit „Regele audiențelor”, Dan Negru a fost educat la școala de televiziune a lui Valeriu Lazarov și a reprezentat cu succes generația de aur a televiziunii românești. În prezent, el este gazda emisiunilor „Jocul cuvintelor” și „Tu urmezi” la Kanal D, ambele fiind foarte populare.

Înainte de a-și începe cariera în televiziune, Dan Negru a lucrat ca contabil, după ce a absolvit un liceu economic. El a debutat în media în 1991 la Radio Timișoara, iar în 1994 a intrat în televiziune, colaborând cu TVR. Din anul 2000, Dan Negru a fost o prezență constantă la Antena 1 timp de peste două decenii, prezentând numeroase emisiuni de succes care i-au consolidat renumele.

După cum relatează Viva!, Dan Negru a povestit cu umor și nostalgie despre începuturile sale în carieră și despre experiențele care l-au format: „Am terminat liceul Economic, un liceu greu înainte de 89 și pentru că nu am intrat din prima la facultate am fost contabil. Apoi, m-am ținut doar de jurnalism, pe care încerc în anii ăștia să-l studiez mai bine printr-un doctorat la care am ajuns în anul trei. E de învățat la orice vârstă. Sunt cel mai vârstnic doctorand și în grupa mea sunt doar puști de 20 de ani. Colegii mei, doctoranzi, nici nu erau născuți când eu eram veteran deja în revelioane”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *