Chefi la Cuțite

Dezvăluiri surprinzătoare despre relația dintre jurații de la MasterChef. Bontea, Scărlătescu și Florin Dumitrescu la cuțite la propriu!

Libertatea anunță că cei mai îndrăgiți bucătari se întorc în atenția publicului pentru sezonul 2024 al emisiunii MasterChef România. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au acordat, pentru prima dată de la revenirea la PRO TV, un interviu exclusiv realizat de Andreea Esca, anunță libertatea.ro.

Gazda i-a întâmpinat cu formula „Bine ați revenit acasă!”, iar răspunsul căldoros al celor trei a fost: „Mulțumim! Chiar ne-a fost foarte, foarte dor de voi”. Pe parcursul interviului, jurații au dezvăluit aspecte neștiute până în prezent, de la primii pași în lumea televiziunii, modul în care au fost selectați pentru show-ul MasterChef, până la legătura de prietenie care există între ei în afara platourilor de filmare.

De-a lungul timpului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au devenit personaje iconice în industria culinară din România, fiind cunoscuți în special pentru rolul de jurați în cadrul emisiunii „MasterChef”. Cu toate acestea, puțini sunt conștienți de faptul că relațiile dintre cei trei nu au fost întotdeauna lipsite de asperități.

În spatele camerelor de filmat, în special în primele sezoane ale show-ului, cei trei chefi renumiți au experimentat momente de tensiune și divergențe.

Deși în prezent alcătuiesc un trio inseparabil, care se completează în mod armonios, Florin Dumitrescu a mărturisit că relațiile dintre ei nu au fost cordiale de la bun început. „Ei doi se luptau pentru supremație„, a caracterizat acesta dinamica inițială dintre colegii săi.

În timp însă, situația s-a schimbat, legătura dintre ei s-a consolidat, iar astăzi au reușit să câștige afecțiunea unei întregi țări și să trezească interesul publicului pentru fascinanta artă culinară.

Prin observații tăioase și gesturi radicale precum aruncarea farfuriilor, cei trei chefi s-au remarcat prin exigența deosebită atunci când evaluează un preparat în competiția MasterChef.

Cu toate acestea, Sorin Bontea le transmite un mesaj liniștitor viitorilor concurenți: „Nu cred că o să mai fim la fel de răi. Eu, cel puțin, văd diferit cumva. Au trecut anii peste noi, sunt mai înțelept, mai indulgent.”

Filmările pentru noul sezon al competiției culinare de la PRO TV vor demara în curând, iar MasterChef sezonul 9 va fi difuzat în această toamnă.