Foto: Profm.ro

După divorțul surprinzător, CRBL vorbește despre legătura cu Elena Viscu

CRBL și Elena Viscu și-au spus adio după o căsnicie de 16 ani, surprinzând pe toată lumea, deoarece păreau un cuplu solid în showbiz. CRBL a oferit detalii despre cum stau lucrurile între ei după despărțire, menționând că decizia de a se separa a fost luată de comun acord. „Noi am luat o decizie împreună. Suntem printre puținele cupluri care sunt mature în a lua astfel de decizii”, a declarat el.

Revista Viva! susține că, la scurt timp după ce au participat la emisiunea „Power Couple”, unde păreau un cuplu fericit, CRBL și Elena au anunțat divorțul, ceea ce a șocat pe mulți dintre admiratorii lor. Cu toate acestea, ei au menținut o relație de comunicare deschisă pentru binele fiicei lor, Alessia, acum o adolescentă minunată.

CRBL a subliniat că, deși aparențele de la TV indicau un cuplu unit, în spatele ușilor închise, relația lor trecea prin momente dificile. Într-o apariție la emisiunea „La Măruță” de la PRO TV, artistul a explicat că nu a fost vorba de un motiv specific care a dus la separare. „Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă.”

El a continuat să explice că, după ce au epuizat toate încercările de a salva mariajul, au hotărât amândoi, în mod matur, să se despartă. „La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi, sau de familia noastră mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată.”

CRBL a remarcat și că sunt mulți care nu ar fi capabili să facă un astfel de pas din cauza presiunilor sociale sau familiale. „Știu că sunt foarte mulți care nu ar face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta.”

În concluzie, CRBL și Elena Viscu au demonstrat că, deși s-au despărțit, au reușit să mențină o relație de respect și comunicare, în special pentru binele fiicei lor, arătând astfel că un divorț nu înseamnă neapărat sfârșitul unei relații armonioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *