Simona Halep

După zvonurile despre o nouă relație, Simona Halep se afișează alături de un bărbat celebru. Cine este acesta?

Simona Halep traversează o perioadă dificilă în cariera sa, departe de strălucirea de altădată. Fosta lideră mondială a fost nevoită să stea departe de terenul de tenis din cauza acuzațiilor de dopaj, ceea ce a împiedicat-o să mai obțină performanțe notabile. Deși a revenit în circuitul profesionist după un an și jumătate de absență, sportiva s-a confruntat cu o accidentare la scurt timp, fiind forțată să ia din nou o pauză, anunță Cancan.ro. 

În pofida acestor obstacole, constănțeanca depune eforturi susținute pentru a reveni la nivelul de performanță anterior, menționând că prioritatea sa actuală este cariera sportivă, urmată de dorința de a deveni mamă. 

Recent, au apărut zvonuri conform cărora ar avea o relație cu un milionar, iar acum s-a afișat alături de un bărbat celebru.

Simona Halep și Dorin Mateiu au făcut subiectul principal al presei după ce s-a speculat că ar forma un cuplu. Omul de afaceri a infirmat existența unei relații amoroase cu jucătoarea de tenis, afirmând că sunt doar „cunoștințe. Milionarul s-a întâlnit cu sportiva din diverse motive, iar imaginile au ajuns pe internet.

Simona a ales să nu abordeze acest subiect și să se concentreze asupra carierei, considerând-o prioritară în acest moment. Astfel, tenismena s-a reîntâlnit cu un bărbat renumit, alături de care s-a și fotografiat. 

Este vorba despre Darren Cahill, fostul ei antrenor, cu care a obținut numeroase succese. Românca a fost extrem de bucuroasă să-și revadă fostul tehnician și a dorit să imortalizeze momentul. A postat fotografia pe rețelele sociale, însoțită de un mesaj emoționant.

„Sunt fericită că am prins câteva momente de petrecut cu omul acesta super. Un bun antrenor, dar un prieten și mai bun”, a postat Simona Halep, pe Instagram.