Foto: Radio Românul

Elena Gheorghe și vacanța sa de lux în Spania

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, au petrecut prima vacanță din acest an în locația pitorească Gran Canaria. Cuplul s-a bucurat de peisaje impresionante și a adunat amintiri de neuitat. În timpul sejurului, Elena a optat pentru o serie de ținute excentrice și pline de stil, relatează Click!

Artista a ales să își împărtășească momentele de vacanță cu fanii săi de pe Instagram, prezentându-le diversele outfituri purtate în diferitele locații vizitate. Printre acestea s-au numărat costume din două piese, uneori completate cu lenjerie intimă în tonuri de nude, pentru a adăuga un plus de rafinament.

În cadrul vizitei în Fataga, Elena a purtat un set format dintr-un sutien împletit și pantaloni scurți, completate de un cardigan asortat. Pentru a se adapta temperaturilor ridicate, vedeta a ales piese vestimentare din materiale de înaltă calitate, care i-au asigurat confortul necesar.

Pe lângă explorările turistice, Elena Gheorghe a fost premiată pentru două decenii de activitate în industria muzicală, un moment special pe care l-a sărbătorit alături de familia sa. A ales să poarte o rochie simplă, dar elegantă, decupată la nivelul abdomenului, demonstrând încă o dată simțul său impecabil pentru modă.

La evenimentul VIVA! 2024, Elena Gheorghe a fost una dintre cele 35 de vedete invitate, fiind recunoscută pentru cariera sa impresionantă. Ea a urcat pe scenă alături de mama sa, interpretând melodii populare, dar și ritmuri latino care au consacrat-o în trupa Mandinga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *