Emoțiile Iuliei Albu pentru fiica Mikaela: „Am emoții în fiecare zi când pleacă de acasă”.

Iulia Albu, în vârstă de 42 de ani, se confruntă cu provocările creșterii unei adolescente, Mikaela Ioana Albu, care urmează să susțină examenul de Evaluare Națională în câteva zile, anunță Unica.ro.

Fiica sa în vârstă de 14 ani, rodul mariajului anterior cu Mihai Albu, se pregătește pentru admiterea la liceu, după ce și-a uimit prietenii cu o ținută vestimentară remarcabilă la festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a.

 Iulia Albu a împărtășit cum gestionează dicultățile inerente rolului de mamă a unei tinere în plină maturizare și ce aspirații profesionale are pentru odorul ei.

Iulia și Mihai Albu au pus capăt căsniciei lor în 2013, optând pentru o custodie comună, cu domiciliul Mikaelei stabilit la mama sa. Recent, în luna mai, designerul de încălțăminte și-a făcut publică lupta cu cancerul de prostată. La mai bine de o lună de la intervenția chirurgicală, acesta se aă sub atenta supraveghere a cadrelor medicale, având alături de el actuala parteneră de viață, Elena Nechifor, fosta soție, Iulia Albu, precum și ica lor, Mikaela.

Înainte ca vestea diagnosticului lui Mihai Albu să devină publică, Iulia Albu a oferit câteva amănunte despre această perioadă din viața Mikaelei: „Fiica mea are 14 ani şi se pregăteşte de examen la liceu. Este foarte dicil să stai în casă cu un adolescent care are tot felul de drame existenţiale. Acum o înţeleg pe mama. Mama, te înţeleg perfect! Dar este un copil minunat, ca toţi copiii din lumea asta. Şi ăsta este textul tuturor mămicilor din lumea asta. Este un copil minunat care îmi pune problemele corecte la momentele cele mai nepotrivite (zâmbeşte)”.

Fashion editorul, aflat în prezent în plin proces de filmare pentru un nou sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, a recunoscut că trăiește cu emoții atât pentru examenul de Evaluare Națională la care va supusă ca ei în curând, cât și pentru bunăstarea acesteia în ecare zi.

„Da, am emoţii pentru ea, pentru examenul ei. Am emoţii în ecare zi când pleacă de acasă şi până se întoarce. Pentru că asta înseamnă să i părinte”, a mărturisit Iulia Albu.

Mikaela Albu pare să moștenit înclinația spre modă a părinților săi. În ceea ce privește viitorul ca ei, Iulia își dorește o carieră care să-i aducă împlinire personală, dar care să-i permită totodată să se bucure din plin de viață.