Florin Salam, copleșit de bucurie: A devenit bunic pentru a treia oară.

După o etapă marcată de provocări și dicultăți, celebrul manelist Florin Salam are din nou motive de sărbătoare și veselie în sânul familiei sale, anunță WOWBiz. Artistul a fost binecuvântat cu cel de-al treilea nepot, soția ului său, Dani Stoian, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos.

Fericita veste a fost împărtășită chiar de proaspeții părinți pe rețelele sociale, unde au exprimat emoția și bucuria de a-și ține în brațe noul membru al familiei. Toți cei dragi așteaptă cu entuziasm și nerăbdare să cocheteze și să petreacă clipe de neuitat alături de micuțul îngeraș.

Ziua de astăzi reprezintă un moment de profundă însemnătate și sărbătoare în familia Salam, ul manelistului, Dani Stoian, împreună cu partenera sa Mihaela devenind părinți pentru a doua oară.

Nora lui Florin Salam a dat naștere unui băiețel perfect sănătos, după o perioadă în care l-au așteptat cu emoție și dor în suete. Acum, cei doi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol plin de iubire și fericire în viața lor, alături de cei doi copii minunați.

Dani Stoian a ținut să împărtășească vestea cea mare prin intermediul unei postări pe rețelele sociale, alături de o fotograe emoționantă cu soția și ul său, însoțită de un mesaj plin de dragoste și recunoștință: „Al doilea rege al meu! Vă iubesc cel mai mult!”.

Povestea de dragoste dintre Dani Stoian și Mihaela este una specială și solidă, iar acum fericirea lor a atins cote maxime. În urmă cu un an, cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar rudele și prietenii apropiați, rostind cel mai important „Da” din viața lor.

Astăzi, bucuria lor este deplină, devenind părinți pentru a doua oară și mărindu-și minunata familie. Micuțul nou-născut va înconjurat de dragostea și afecțiunea fratelui său mai mare, Edan.

Cu siguranță, Dani și Mihaela Stoian abia așteaptă să se întoarcă acasă și să se bucure din plin de noua etapă în viața lor de familie, alături de cei doi copii adorabili.