Foto: Capital.ro

Gabriela Cristea rupe tăcerea: Dezvăluiri șocante despre abuzurile soțului său. „Mă înșela pe banii mei”

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea a dezvăluit că a fost victima abuzurilor fizice din partea fostului său soț, Marcel Toader, în timpul emisiunii pe care o moderează la Antena Stars, după cum anunță Ciao.ro.

 Vedeta a îndrăznit să vorbească despre experiențele traumatizante prin care a trecut în trecut și a dorit să transmită un mesaj de avertizare pentru toate femeile aflate în situații similare. Profund afectată de amintirile dureroase, Gabriela Cristea nu a mai rezistat și a făcut mărturisirile cutremurătoare în direct, la televizor.

Pe lângă agresiunile fizice, prezentatoarea a dezvăluit și infidelitățile la care a fost supusă de către fostul partener de viață.

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar, am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape, mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugereze ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a afirmat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a confirmat că a fost agresată fizic de două ori de către fostul soț, precizând datele exacte ale incidentelor violente.

„Da, este adevărat. M-a agresat fizic. S-a întâmplat de două ori. O dată pe 25 decembrie, nu pe 24, așa cum a sugerat Marcel că de fapt am avut o seară magică. Ultima dată s-a întâmplat pe 9 martie. Nu am să intru în amănunte, dar ceea ce pot să spun este că indiferent dacă e mult sau puțin, s-a întâmplat și nu trebuia. Prima dată zici că lucrurile au degenerat din diverse motive, însă a doua oară deja e prea mult. Sunt hotărâtă în privința divorțului, sunt convinsă că e cea mai bună soluție. Indiferent de ceea ce o să-mi rezerve viața, știu sigur că nu mai vreau să continui această căsnicie”, a afirmat cândva Gabriela Cristea.

Enervată la culme de un cuplu care se certa din cauza infidelității în emisiunea pe care o prezintă, Gabriela Cristea a rememorat calvarul prin care a trecut în mariajul cu Marcel Toader.

Revoltată de situația în care se afla, Gabriela Cristea a izbucnit în direct, relatând că în timp ce ea muncea din greu, fostul soț o înșela și cheltui banii ei pe alte femei.

„Mă, băiatule, uită-te la mine! M-am enervat acum de mi se urcă la cap. Eu am fost măritată cu un alt bărbat înainte de căsnicia pe care o am acum. Eu munceam de mă găseau toate alea, mă trezeam la 7 dimineața și veneam acasă la 10 seara și munceam de luni până sâmbătă inclusiv, iar el scotea alte femei pe banii mei și mă înșela pe banii mei! Ia explică-mi cum vezi situația asta. Sigur l-am înșelat eu (n. red e ironică). Cu munca poate că l-am înșelat”, a declarat aceasta în cadrul emisiunii sale.

Căsnicia Gabrielei Cristea cu Marcel Toader a durat cinci ani, sfârșind printr-un divorț tumultuos în 2013, perioadă în care vedeta a suferit enorm din cauza infidelităților soțului. În 2019, Marcel Toader a decedat.

Într-un mesaj emoționant pe rețelele sociale, Gabriela Cristea și-a amintit de perioada dificilă prin care a trecut imediat după divorț, evidențiind puterea și determinarea de care a dat dovadă în acele momente.

„Mi-a trimis Adina (fina mea) niște poze de acum 9 ani cu noi două. Ea proaspăt căsătorită, eu proaspăt divorțată. Uitându-mă la pozele astea mi-am dat seama că Gabriela din poze a fost cea mai mai șmecheră și puternică versiune a mea. Și nu mă refer la cum arătam fizic (arătam fabulos), mă refer la fata cu aparențe fragile și cu un caracter de fier. Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic.

Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar, am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugere ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a mai spus Gabriela Cristea.

În prezent, Gabriela Cristea se bucură de o căsnicie fericită alături de Tavi Clonda, împreună cu care are două fetițe.