Insula de 1 milion. Câștigătorii Szilard și Variu, gata să-și transforme viața cu premiile obținute.

 

Szilard și Variu, marii triumfători ai concursului televizat Insula de 1 milion, au dezvăluit intențiile lor cu privire la utilizarea premiilor în bani obținute în urma participării la show, potrivit informațiilor furnizate de Fanatik.ro.

Ambii concurenți au părăsit competiția cu sume impresionante în cont și nutresc aspirații mărețe legate de investirea banilor câștigați. Cele două vedete ale emisiunii difuzate de Kanal D au planuri ambițioase pentru viitorul lor.

În etapa decisivă a concursului, finaliștii au avut la dispoziție 25 de cutii cu bani, dar una dintre ele ascundea o bombă care ar fi putut anihila toate eforturile depuse până în acel moment.

Drept urmare, Szilard a luat decizia precaută de a se opri la 12 cutii, acumulând astfel 240.000 de lei, la care s-a adăugat garanția de 20.000 de lei. Concurentul, a cărui poveste de viață este marcată de tristețe, intenționează să folosească banii pentru a-și pune afacerea pe picioare și a se elibera de chirie în garsoniera în care locuiește momentan.

„Să-mi reîncep viața, practic de la 0. Eu la ora actuală stau în chirie, în garsonieră. Visul meu este să îmi pun pe picioare afacerea care consider că poate să-mi asigure un trai. Dar îți spun sincer că de 2 ani de zile casa în care stau este și atelier. Este și depozit, am doar un dulap și un pat, în rest am numai materiale lemnoase, scânduri și ustensile cu care prelucrez lemne, nu am nimic”, a mărturisit finalistul de la Insula de 1 milion, tatăl unui băiat de 14 ani pe nume Norbert.

Variu, care a plecat acasă cu o sumă identică cu cea a lui Szilard, a vorbit cu emoție despre visurile sale cele mai arzătoare. Dorința sa supremă este să-și construiască o casă în care să trăiască alături de soția sa și cei doi copii.

„Am un vis, de fapt, a început altfel visul meu. Prima dată mi-am dorit să ajung într-o competiție de genul, mi s-a îndeplinit visul. Apoi, mi-am dorit să joc pe astfel de trasee. Mi s-a îndeplinit visul. Apoi am zis că o să ajung în marea finală. Mi s-a îndeplinit visul. Acum deschid cuferele și sper să adun atât de mulți bani să pot să ajung acasă să-mi îndeplinesc cel de-al treilea vis, de a-mi ridica casa. Cel de-al patrulea vis al meu este ca fetele mele să fie sănătoase și eu în continuare să lupt pentru ele”, a declarat Varius în finala emisiunii Insula de 1 milion, potrivit sursei citate.