Foto: Elle.ro

Întâlnirea surpriză dintre Cove și Adela Popescu: „Uitați cu cine…”

În intervalul 2015-2021, Adela Popescu și Cove au fost colegi în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”. Parteneriatul lor profesional s-a încheiat când Cove a decis să demisioneze, ceea ce a generat diverse speculații, inclusiv zvonuri privind tensiuni între el și Adela. Cove a negat aceste supoziții, explicând că a renunțat pentru a petrece mai mult timp cu familia, relatează Viva!

În aproape cinci ani de colaborare la „Vorbește lumea”, cei doi au avut o chimie apreciată de public. În 2021, Cove și-a anunțat plecarea, iar imediat au apărut zvonuri că ar fi făcut acest pas din cauza unor conflicte cu Adela. Recent, ei s-au întâlnit și au postat o fotografie care a clarificat situația, arătând că nu există animozități între ei.

După ce Adela și Cove au părăsit emisiunea, Adela a optat să se dedice familiei, îndeosebi celor trei copii ai săi. Au fost înlocuiți de Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel (Andrei Lăcătuș). În ciuda speculațiilor că relația dintre Adela și Cove s-a deteriorat, ei au demonstrat contrariul printr-o întâlnire recentă și o fotografie publicată.

Adela a postat pe Instagram o fotografie cu Cove, însoțită de mesajul: „Ia uitați cu cine m-am întâlnit eu, #scumpițelu’”.

Motivul demisiei lui Cove de la „Vorbește lumea” a fost clarificat de acesta în repetate rânduri. El a subliniat că nu Adela a fost motivul plecării sale, ci dorința de a petrece mai mult timp cu familia. Fiind căsătorit cu Florentina Ene, medic ginecolog, și având doi copii, programul său de filmări devenise incompatibil cu viața de familie.

Cove a spus: „Nu, nu are nicio legătură asta. Ea fiind de profesie artistă, ca și mine, a fost o muncă în zona asta artistică, mai creativă, în care amândoi improvizam foarte mult, creasem un fel de personaje, Cove și Adela, ea era plină de viață, neștiutoare, eu bătrânul fixist, astea erau personajele noastre. Toate înțepăturile noastre, scena respectivă pornea de la aceste personaje, exista un conflict între noi, un rol, de fapt. Poate de-asta a avut și succes. Lumea de-asta ne-a îndrăgit, că ne aruncam tot felul de replici în timpul emisiunii”.

Adela Popescu a părăsit „Vorbește lumea” pentru a se dedica mai mult copiilor ei. Ea a explicat că dorea să fie alături de familie într-o perioadă importantă din viața copiilor săi. „S-au schimbat enorm de multe lucruri. În primul rând, eu am renunțat să mai fac televiziune o vreme și cei care mă întâlnesc îmi spun în permanență că nu pot să fac asta, trebuie să fac televiziune, dar ei nici nu au înțeles, însă nici nu trebuie să înțeleagă nimeni, eu am înțeles câtă nevoie aveam să petrec timp cu copiii mei în această etapă de vârstă a lor”.

Ea a detaliat momentele dificile prin care a trecut, inclusiv faptul că s-a întors la muncă la două luni după nașterea primului său copil și la șapte luni după nașterea celui de-al doilea, subliniind cât de importante au fost relațiile sociale pentru a depăși momentele grele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *