Foto: Tvmania.ro

Loredana Groza, apariție de lux la un eveniment: rochia de 1.990 de euro

Loredana Groza, în vârstă de 54 de ani, a fost o prezență notabilă la un eveniment monden organizat miercuri seara, pe 19 iunie. Conform Tvmania.ro, vedeta a reușit să capteze atenția tuturor cu o ținută de lux, pentru care a cheltuit mii de euro.

Artista a fost o adevărată vedetă a serii, purtând o rochie mini metalică și decoltată de la renumitul brand Balmain, evaluată la 1.990 de euro. Ținuta a fost completată de încălțăminte de la Le Silla, în valoare de 1.169 de euro, asortată perfect cu tema „METALIC VIBES” a evenimentului. Loredana a adăugat un plus de stil prin accesorizarea ținutei cu o geantă unică și o pereche de ochelari supradimensionați, care au contribuit la aspectul său spectaculos.

De-a lungul timpului, Loredana Groza a fost subiectul multor speculații legate de intervențiile estetice, însă artista susține că nu a recurs la operații estetice, preferând să adopte un stil de viață sănătos pentru a-și menține aspectul tânăr. „Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a menționat Loredana.

Chiar dacă nu a apelat la operații estetice, Loredana recunoaște că a vizitat cabinetul medicului estetician pentru tratamente non-invazive care o ajută să își păstreze pielea tânără. La 54 de ani, Loredana Groza se mândrește cu un fizic de invidiat și un ten impecabil, fiind foarte activă pe rețelele de socializare unde își arată atuurile fizice fără rezerve.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *