Foto: Youtube

Magicianul Antonio, dezamăgit de iUmor. „Nu întotdeauna producătorii unei emisiuni vor vrea binele vostru sau succesul vostru”

Antonio Satîru, cunoscut sub numele de scenă Magicianul Antonio, cel mai înalt om din România cu o înălțime impresionantă de 2,2 metri, a împărtășit o serie de revelații șocante și mărturisiri emoționante din viața sa personală în cel mai recent episod al podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, informează Descopera.ro.

La vârsta de 30 de ani, fizicul său remarcabil l-a plasat mereu în centrul atenției, însă, din nefericire, nu întotdeauna într-un mod pozitiv.

De multe ori, Antonio s-a confruntat cu umilința, hărțuirea, depresia și priviri insistente însoțite de zâmbete ironice. Cu toate acestea, acest om cu adevărat deosebit a ales să transforme viața sa într-o artă magică, fapt care i-a oferit salvarea.

În cadrul celui mai recent episod al podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, Antonio și-a reamintit, printre altele, de cea mai neplăcută apariție publică pe care a avut-o, și anume participarea sa la emisiunea iUmor, pe care o regretă profund.

„Regret că m-am dus la iUmor, în primul rând pentru că eram mult mai mic pe atunci. Aveam 21 sau 22 de ani (…), eram mic și fraier și copleșit de emoție. M-am dus și am cam făcut ce mi-au zis producătorii, iar ăsta e un sfat pe care îl dau tuturor: Nu faceți niciodată chestia asta. Nu întotdeauna producătorii unei emisiuni vor vrea binele vostru sau succesul vostru. Din cauză că am făcut chestia asta, am picat în această deziluzie că o să fie bine, pentru că așa mi-au zis producătorii”, a declarat acesta.