Mario Fresh și Alexia Eram

Mario Fresh a șters fotografiile cu Alexia Eram de pe contul său de instagram. Ce se ascunde în spatele acestui gest?

Mario Fresh a împărtășit recent detalii despre sacrificiile pe care le face în numele carierei sale artistice. Decizia surprinzătoare a cântărețului de a-și șterge fotografiile de pe platforma Instagram în urmă cu câteva luni, inclusiv pe cele alături de iubita sa, Alexia Eram, a stârnit numeroase reacții, informează Elle.ro.

Într-un interviu acordat postului Antena Stars, artistul a clarificat faptul că eliminarea pozelor marchează încheierea unei etape și deschiderea unei noi direcții în cariera sa. „Anul acesta este unul foarte special pentru mine. O să vină pe rând lucrurile și trebuie să pregătesc publicul încet. Sunt foarte multe schimbări și muzicale, dar și… nu am cum să spun. E un proiect și un plan foarte bine pus la punct. Este vorba și despre un concert foarte mare, muncim din greu la tot ce ține de proiectul acesta. Pregătim și multe alte surprize”, a declarat Mario Fresh.

Într-un alt interviu, tânărul artist a mărturisit că sezonul estival este cel mai aglomerat din punct de vedere profesional, cu un număr de 3-4-5 concerte programate săptămânal. Momentele de odihnă sunt rare, iar vacanțele alături de partenera sa, Alexia Eram, se limitează la perioada de iarnă.

„Vara este cel mai încărcat anotimp. Am multe concerte, undeva la 3-4-5 concerte pe săptămână. Te mai odihnești că mai dormi în dubă. Nu atât de bine, nu dormi ca într-un pat, dar contează foarte mult mașina cu care mergem, cu care ne transportăm. (…) Vacanța…. doar iarna, la noi. Nu-mi place să am cereri de concerte și să nu pot să le onorez. Alexia s-a împăcat cu ideea, ce să facă… înțelege”.

Recent, Mario Fresh a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor sociale, exprimându-și recunoștința față de fanii care l-au susținut de-a lungul timpului și anunțând încheierea unui capitol semnificativ din viața sa, urmând să dezvăluie în curând noile începuturi.

„Voi sunteți energia și inspiratia care mă determină să fiu mai bun în fiecare zi. Datorită vouă, îmi reamintesc de fiecare dată când urc pe scenă de ce fac ceea ce fac. Pentru zâmbete. Pentru căldură. Pentru că muzica ne apropie oricât am fi de diferiți și ne face să simțim. Fără voi, n-aș fi cunoscut niciodată bucuria reală a unui artist când piesa lui răsună din mii de alte voci. Am crescut cu voi, vă iubesc și vă datorez ceea ce trăiesc astăzi. Un capitol frumos se termină aici. Urmează noi începuturi. Stați cu mine!”

Alexia Eram, cu care Mario Fresh se află într-o relație de 7 ani, a reacționat pozitiv la anunțul făcut de partenerul ei, redistribuind postarea în secțiunea Instagram Story.