Sursă foto: radioimpuls.ro.

Mesaj controversat al Liviei pentru Spike, după un an de la separarea de Cătălin Bordea

La un an de la separarea de Cătălin Bordea, Livia se confruntă cu o avalanșă de reacții negative din partea publicului, după ce s-a aflat că l-a înșelat pe fostul soț cu Spike, care a fost și cavaler de onoare la nunta lor.

În ciuda criticilor acerbe, Livia pare să-și continue viața fără a fi afectată vizibil, menținându-și relația cu Spike. Deși apar rar împreună în public, cuplul Livia-Spike pare să aibă o relație stabilă, nefiind aparent tulburați de opinia negativă a celor din jur, informează click.ro.

Recent, Livia a postat pe platforma Instagram o imagine în care apare alături de partenerul său actual, însoțită de un mesaj sugestiv: „Iert lumea pentru că exiști tu”.

În contrast, Cătălin Bordea traversează o perioadă extrem de dificilă. Pe lângă divorțul dureros, comediantul a suferit și pierderea mamei sale, care s-a stins din viață din cauza unei boli grave.

Pentru a face față acestor evenimente traumatizante, Bordea a apelat la ajutorul unui specialist în sănătate mentală. La un an de la separare, actorul vorbește deschis despre experiența sa terapeutică.

Bordea a declarat într-o emisiune TV: „E foarte bun omul. Îți spune lucrurile direct, fără să te menajeze. Mă duc la ședințe chiar și în chiloți, adică… A fost un pic ciudat la început, pentru că eu am fost educat să nu împărtășesc lucruri, mai ales cu un bărbat, de teama să nu fii considerat mai puțin bărbat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *