Foto: wowbiz.ro

Milionarul Sebastian Dobrincu, abătut și fără zâmbet pe străzile capitalei

Sebastian Dobrincu, afectat după despărțirea de Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu a fost surprins recent de paparazzi într-o ipostază neobișnuită. De obicei, acesta se arată optimist și încrezător, mândru de realizările sale în afaceri și de conturile bancare impresionante. Totuși, situația s-a schimbat vizibil de data aceasta, informează Wowbiz.ro.

Milionarul a fost văzut plimbându-se prin capitală, cu căștile în urechi, gânditor și abătut. În ciuda eforturilor, nu am reușit să-i surprindem nici măcar un zâmbet.

Conform sursei citate este posibil ca acesta să se fi gândit la relația sa eșuată cu Ioana Ignat sau poate la un proiect important de afaceri, în orice caz, acesta și-a continuat plimbarea în același mod, profund în gânduri și vizibil trist.

Sebastian Dobrincu a anunțat recent pe rețelele de socializare că el și Ioana Ignat nu mai formează un cuplu. Într-un mesaj clar, acesta a specificat că despărțirea a fost mutuală și fără conflicte majore, mai exact:

„Eu și Ioana am decis să o luăm pe drumuri separate. Pentru a preveni orice interpretare – este o decizie cât se poate de rațională și sănătoasă, fără niciun dedesubt. Amândoi muncim mult în perioada asta, ne respectăm și ne susținem în continuare, dar privim viața prea diferit pentru a continua împreună. Nu îmi stă în fire să îmi discut intimitățile. Sunt perseverent de fel. Nu am renunțat până nu am ajuns împăcat că am încercat tot. Mulțumesc pentru toate mesajele frumoase din ultima perioadă! Capul sus, zâmbetul pe buze și inima deschisă,” a anunțat Sebastian Dobrincu pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *